Bestuurder wijkt uit voor wegverzakking en eindigt ondersteboven in goot

4
Het voertuig is ter herkeuring in beslag genomen.

De bestuurder van dit voertuig sneuvelde zondagavond eerste een EBS-stroompaal en belandde vervolgens op z’n kop in de langs de weg lopende goot. Dit gebeurde gisteravond omstreeks 20.45u aan de Kennedyweg in Suriname. 

Na de melding ging de politie van Rijsdijk ter plaatse voor onderzoek. De automobilist B.C werd daar aangetroffen en verklaarde dat hij uitweek voor een wegverzakking op de weg.

Daardoor verloor hij de controle over de besturing met als gevolg, dat hij tegen een stroompaal aankwam en vervolgens met de auto over de kop sloeg. De bestuurder kwam met de schrik vrij.

De man is in het bezit van een geldig rijbewijs en was ten tijde van het verkeersongeval niet onder invloed van alcohol. Het voertuig is ter herkeuring in beslag genomen. 

4 REACTIES

 1. Een schadeclaim indienen bij het ministerie van OW vanwege verwaarlozing van onderhoud wegen. De minister heeft weinig tijd vanwege conflict met personeel en vakbond.
  gemodereerd

 2. Chan hft auto’s laten halen, laat hem deze man 1 geven. Ze gebruiken het geld voor zichzelf en niet voor de doelen waarvoor het nodig is
  gemodereerd

 3. @ Debby

  Dat deed je afgod ook, dus niet zomaar lullen aub!!! Dat deden alle Presidenten
  van Su, alléén je afgod heeft alles en iederéén afgetroefd !!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. @Debby: Jou didibri deed het beter tog….??
  ‘Ze gebruiken het geld voor zichzelf en niet voor de doelen waarvoor het nodig is’
  Dat heeft didibri ook gedaan tog???
  Hij heeft 4 miljard geleend, de wegenbelasting ingevoerd (daar had jij geen last van want je woont in de bijlmer) en geen cent uitgegeven aan verbetering van wegen (en al had hij wat gedaan je had er niets aan want je woont in de bijlmer).
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.