61-jarige vrouw hardhandig beroofd door buurjongen

11
Politie gearriveerd op locatie

Een 61-jarige vrouw in Suriname, is zondag op klaarlichte dag onaangenaam verrast door haar buurjongen, die het gemunt had op haar gouden halsketting. De verdachte Chaquil P. (23) viel zijn eigen buurvrouw op straat aan en maakte daarbij haar ketting van 10 gram buit.

Dit gebeurde gisteren aan de De Boerbuitenweg in Paramaribo. De aangevallen seniore burger vocht kranig terug met de rover, maar kwam tijdens de worsteling ten val, waardoor zij schaafwonden opliep.

Ook haar kleding is vanwege het hevig verzet gescheurd. Na de daad rende Chaquil naar zijn woning. De buren die het geval meemaakten herkenden de verdachte positief.

De vader van de verdachte vond de buitgemaakte ketting bij zijn zoon en bracht deze terug voor zijn buurvrouw.

Ondanks het feit dat de buitgemaakte halsketting terecht is, is de buurjongen voor zijn hardhandige daad na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. 

11 REACTIES

 1. ‘Ondanks het feit dat de buitgemaakte halsketting terecht is, is de buurjongen voor zijn hardhandige daad na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld’.
  De schrijver van het artikel vind het wellicht vreemd, maar deze jongeman verdient naast een goeie koti-go ook een straf voor zijn laffe daad. Immers, we hebben in Surbabwe te maken met een verloren generatie die alleen wat leert als ze bestraft worden!
  gemodereerd

 2. Als de drugs in jouw lichaam begint te tieren, dan is zo iemand niet te bedaren. het is triest da de meeste mensen die drugs gebruiken niet weten dat ze in een psychose kunnen raken. De gevolgen zijn dan niet te overzien, dus beter geen drugs gebruiken en je normale verstand gebruiken.
  gemodereerd

 3. oud 23 jaar. geboren in 1999. Dus niet in de periode Chan en ook niet in de Periode Venetiaan. Ra ra ra wanneer is de demoralisatie bij deze jongen begonnen?En als er 1 schaap over de dam is volgen er meer. Er zijn dus veel meer gedemoraliseerde.
  gemodereerd

 4. Hulde aan de vader. H.U.L.D.E! Een topper is dat.

  PS: als Maureen haar werk goed doet, dan is ze hier ook ruimschoots voor betaald.
  Of ze haar inkomsten deelt met de concurrentie (het OM) dat lijkt me sterk.

  Waarom maken sommige mensen vd domme opmerkingen die echt nergens op slaan?
  gemodereerd

 5. @ Boesskowtoe
  maar deze jongeman verdient naast een goeie koti-go ook een straf voor zijn laffe daad

  @ Boesskowtoe
  een koti-go zoals de 3 mannen te Livorno de vermoedelijke inbreker hebben gegeven wat m.i. niet juist is omdat het niet onomstotelijk vaststaat dat hij heeft ingebroken.
  Maar deze jongeman van 23 is op heterdaad betrapt en zijn vader kwam de ketting terugbrengen.
  Ja dan mag hij van mij een stevigere koti-go krijgen en meer dan 3 ribben gekneusde ribben eraan overhouden
  gemodereerd

 6. Goed zo papa maar hij moet voelen dat wat hij gedaan is niet correct is. Ook voor de buurvrouw niet leuk deze idioot dagelijks te zien. De rest van de buren, opgepast
  gemodereerd

 7. ook nog eventjes onder zijn ballen trappen , en zo blijft hij voortaan met zijn poten van vrouwen af
  gemodereerd

 8. Deze MPP verdient om 10 gram kwik in te slikken en verder niets, het komt wel goed
  met dat kwik !!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 9. Ouders moeten hun kinderen langer thuis (binnen) houden. As de kinderen gaan zwerven op straat dan lopen daar geen heiligen rond die hen de goede dingen gaan leren.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.