VIDEO: President Santokhi vandaag toch naar binnenland

10
President Santokhi vandaag toch naar binnenland

President Chandrikapersad Santokhi heeft vanmiddag toch besloten naar het binnenland van Suriname te gaan en is inmiddels vertrokken vanuit vliegveld Zorg en Hoop. Hij zou eerder niet gaan vanwege het slechte weer, maar de weersomstandigheden verbeterden meldt de Communicatie Dienst Suriname.

Het staatshoofd is daarom samen met Kolonel Jerry Slijngard, coördinator van het Nationaal Coördinatie Centrum voor Rampenbeheersing (NCCR) rond 14:00 uur opgestegen.

De president brengt een oriëntatiebezoek aan verschillende dorpen die getroffen zijn door wateroverlast. Het gaat om onder andere de gebieden Pusugrunu, Asidonhopo en Langatabiki.

Verder zal de president zich ook oriënteren op het stuwmeer en de daarom liggende gebieden zoals te zien is in onderstaande video:

10 REACTIES

 1. Elk jaar hetzelfde gedoe.
  Waarom verhuizen die mensen niet.
  Die 6 miljoen is letterlijk water naar zee dragen.

  Zolang ronnie b. geen rekening houd met de stakeholders van zijn goudconcessies zal er niets veranderen. Dus lekker blijven stemmen op de veroorzaker en de rest die nu op vakantie is in Gabon.
  gemodereerd

 2. Waar is Frist lady, binnenland van Suriname 🇸🇷 niet belangrijk voor Haar, is geen Dubia.
  gemodereerd

 3. Frist lady gaat alleen mee als het Buitenlandse Tripjes zijn binnenland van Suriname 🇸🇷 niet zo interessant 🤔 voor de Frist lady. En die mensen daar lijken ook niet op Haar ,dus lekker belangrijk voor Haar .
  gemodereerd

 4. president goed van U dat U daar komt kijken , de vp was U voor , maar nu ziet U met eigen ogen wat die wateroverlast veroorzaakte , kijk eens in het rond ziet U bos met bomen staan , nee he de chinezen mochten van bouta alle bomen kappen en dan heeft water vrij spel
  president stopt per direct alle houtkap en goud winning om ons natuur te beschermen
  U heeft toch geld van het IMF , gebruik dat ook voor natuurbehoud , want U wilt toch ook voor Uw kleinkinderen een gezond klimaat toch en dat ze niet als een kasplantje moeten leven.
  gemodereerd

 5. ach debby hebt jij wat gestuurd voor jou criminele vrienden hier want ook die verzopen letterlijk , gelukkig kunnen jou vrienden niet zwemmen dus het probleem ligt niet aan de president en jij hoeft dan niets meer te sturen , jou probleem is opgelost
  gemodereerd

 6. kale , je zal zeker een kale zijn , maar toch een paars krulletje op jou kanus , en weet jij in welk gebied de president is geweest , ja kale daar was het kaal , geen boom meer te zien , van jou baasje ddb mochten de chinezen elke boom meenemen
  gemodereerd

 7. Ik had verwacht dat Chan de ondergelopen dorpen zou gaan bezoeken. En met eigen ogen zien wat deze binnenlandse bewoners allemaal meemaken. Beste Chan, zo snel mogelijk een commissie (1008) benoemen die de mensen uit de getroffen gebieden moet evacueren en naar hoger gelegen gebieden brengen. En daarna een volgende commissie (1009) die voor deze mensen een permanente woonplek zoekt op deze hogere gelegen gebieden. Wo set eng.

  Ps. Waar is trouwens onze minister van OW. Is hij inmiddels al klaar met ruzie maken met de vakbond. Duurt al bijkans 2 jaar dat deze minister in conflict is met personeel en vakbond.
  gemodereerd

 8. Suriname is een rijk land.Rijk aan grondstoffen
  GOUD,OLIE BAUXIET.
  BOUTERSE HEEFT HET MOOIE SURINAME VERNEUKT. Nu moet het volk opdraaien voor de staatsschuld wat BOUTERSE heeft VERNEUKT.
  Nu Santoki aan de macht is ,zou ik zeggen ,neem je GOUD OLIE BAUXIET terug en betaal daarmee die 35 miljoen staatsschuld af.Straf je mensen niet voor wat BOUTERSE heeft gedaan.Sluit die man op.
  Gebruik je verstand.
  gemodereerd

 9. @Eigen+mening,

  De president weet al uit zijn jeugd hoe het is te moeten leven in een overstroomde dorp. Zijn tour is – denk ik – meer om te zien of de Afoebakadam gevaar loopt of niet. Want dan zou de ramp helemaal erg zijn en tot in Paramaribo voelbaar zijn.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.