President brengt bezoek aan door wateroverlast getroffen binnenland

6
President brengt bezoek aan door wateroverlast getroffen binnenland

President Santokhi zal vandaag een bezoek brengen aan diverse gebieden in het Surinaamse binnenland, die getroffen zijn door wateroverlast. Dat heeft de Communicatie Dienst Suriname (CDS) laten weten. Vorige week bracht ook vice-president Ronnie Brunswijk een oriëntatie bezoek aan het dorp Guyaba.

De afgelopen dagen heeft het Nationaal Coördinatie Centrum voor Rampenbeheersing (NCCR) met man en macht gewerkt om de gebieden getroffen met wateroverlast van hulp te voorzien.

Kolonel Jerry Slijngard, coördinator van het NCCR, zegt dat het waterpeil in Boven-Suriname langzaam daalt, terwijl de kustvlakte te kampen heeft met wateroverlast.

De president zal zich ter plaatse oriënteren en wordt rond 16:00u weer verwacht in Paramaribo. Bij terugkeer zal er in de aankomsthal op het vliegveld Zorg en Hoop gelegenheid zijn voor de pers om vragen te stellen.

6 REACTIES

 1. Goed zo ZE Santokhi laat u zien dat u om het volk geeft. Ook buiten verkiezingstijd om.
  gemodereerd

 2. Nu de president met eigen ogen heeft gezien wat de toestand is, zal hij dan anders reageren dan wanneer hij de situatie zou hebben gezien op beelden gemaakt met een drone?
  Het is erg in tegenwoordig dat de hoogste gezagsdrager zelf een kijkje gaat nemen. Niet dat het tot beter beleid leidt. Het leidt wel tot extra kosten.
  gemodereerd

 3. Ik blijf zo ver mogelijk uit de buurt van de Surinaamse president (maakt niet uit welke). Voordat je het weet word je op basis van een achterhaald koloniaal wetsartikel voor 15 jaar opgesloten omdat je zijne majesteit de president beledigd hebt.
  gemodereerd

 4. Henkes
  20 maart 2022 Bij 17:53
  Ik blijf zo ver mogelijk uit de buurt van de Surinaamse president (maakt niet uit welke). Voordat je het weet word je op basis van een achterhaald koloniaal wetsartikel voor 15 jaar opgesloten omdat je zijne majesteit de president beledigd hebt.

  Waar heb jij het over man? Wie is op basis van dat artikel 15 jaar opgesloten dan? Of ben jij hier de boel aan het opruien ? Oproerkraaier!
  gemodereerd

 5. Ik heb rond gekeken en heb kunnen zien en horen dat alles geld kost. Zowel in de lengte, als – breedte.

  Misschien, hebben anderen een betere kijk op de economie.
  gemodereerd

 6. Aangezien watra💩er oor kiest om mijn posts sporadisch niet te plaatsen, gaan we gewoon door:

  In het huidige klimaat waarin de nieuwe generatie (i Watch trends)graag gender neutraal aangesproken wenst te worden met ‘hun, hen, zij etc, moet ik altijd hartelijk lachen om die ZE. Alleen in Suriname weten ze wat dat betekend. Voor n ieder daarbuiten is het een gender neutrale titel. Ballen of een spleet. U mag het raden😁😅

  VP is al geweest, wat moest Chan nog meer gaan bekijken? Si na bribi? Ging zeker met lege handen, terwijl hij vast wat spullen had kunnen meenemen. Bromtji djari

  Grapjassen
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.