Meubelmaker bijna 1,5 jaar na aangifte aangehouden voor verduistering

5
handboeien
Foto ter illustratie

De 34-jarige Refaldo F. is deze maand door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) aangehouden en overgedragen aan de politie van het bureau Flora. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

Tegen deze verdachte is er in oktober 2020 door de 52-jarige benadeelde Mariska K. aangifte van verduistering dan wel oplichting van een geldbedrag in Euro gedaan.

De aangeefster verklaarde aan de politie dat ze met vakantie was in Suriname en via social media Refaldo als meubelmaker leerde kennen. Volgens afspraak moest hij keukenkasten voor de vrouw vervaardigen.

De verdachte is zijn afspraak echter niet nagekomen; de man heeft nimmer de kasten gemaakt en heeft het geld ten eigen bate aangewend.

Refaldo is, bijna 1,5 jaar na de aangifte, in het belang van het onderzoek na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

5 REACTIES

 1. welke gek gaat er nou geld investeren in suriname die tijd is al geweest,hoop dat die nederlandse suri zn lesje al heeft geleerd,ik zou geen cent meer investeren je wordt op alle fronten opgelicht of bestolen.
  gemodereerd

 2. Goh, toch mogelijk om iets in Suritje gedaan te krijgen.

  Degene die aangifte deed zal wel ‘hoge’ connecties hebben
  gemodereerd

 3. Vol vertrouwen, betaalde zij het overeengekomen bedrag.
  Het heeft even geduurd, nu kan hij in de kast.
  gemodereerd

 4. freedomfighter , je slaat de spijker op zijn kop , wij horen ook van vrienden en kennissen daar in Nederland dat ze geen stuiver gaan investeren hier in Suriname , als die paarse bende er niet meer is , dan zullen ze het opnieuw bekijken.
  gemodereerd

 5. Als je een “ freedomfighter”bent en je maakt zulke achterlijke opmerkingen. Dan ben je dommer dan een koe zijn achter werk.
  Om dat er een paar criminelen in Suriname zijn , worden alle Surinamers gecriminaliseerd door deze hersenen loze paarse Liba.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.