Man uit België met 8 kilo cocaïne in koffers op luchthaven aangehouden

8
Vertrekhal luchthaven Suriname

Een 39-jarige man uit België die zaterdag vanuit Suriname wilde vertrekken, is door het Bestrijding Internationale Drugs Team (BID-team) aangehouden op de internationale luchthaven te Zanderij. Dit nadat er tijdens controle bijkans acht kilo cocaïne in zijn koffers werd aangetroffen en in beslag genomen.

De verdachte Murwin K. had in totaal drie koffers bij zich. Tijdens het scannen van de bagages van de Belg werden er onregelmatigheden geconstateerd. Dit was aanleiding voor het BID-team om een onderzoek in te stellen. Daaruit bleek dat alle koffers voorzien waren van een dubbele bodem.

Er werd in totaal acht kilo cocaïne onderschept. De Belg werd terstond aangehouden en overgedragen aan de Narcotica Brigade voor verder onderzoek. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Murwin in verzekering gesteld.

De koffers met drugs zijn in beslag genomen.

8 REACTIES

 1. Vele artsen, advocaten, politici, directeuren etc. in België zullen hun spul nu van elders moeten halen.
  gemodereerd

 2. A go a go 🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂😂

  A bakroe si skotoe, a frede, a long gwe. Ze zeggen bakroe is bang voor de politie😁
  gemodereerd

 3. Deze stomme, stuurloze Belg, volgde de onzichtbare poederlijn, uiteindelijk werd hij gebroken wit.
  gemodereerd

 4. een belg wat deed hij in Suriname ,om drugs te halen , en onze narcotica brigade heeft uitstekend opgelet , dus geen valse controleurs , maar als hij door valse controleurs toch mocht reizen , dan was hij op Schiphol door drugscontrole opgepakt , en die straffen liegen er niet om , daar kan een nibte geen vrijspraak eisen , wat hier in Suriname wel kan , dus nibte moet geen advocaat worden van die belg
  gemodereerd

 5. Deze naam klinkt niet als een echte Belg, meer Surinaams. En ik ken een Surie,
  van het amusementen wereld, met deze voornaam. ”Hoop niet dat hij het is”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. Ken je die Belgische mop, van en Belg die van Suriname naar België ging met 8 kg cocaïne??
  NEE!!
  Antwoord:Hij ging niet!!.hahahaha
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.