vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBeenfractuur 13-jarige nadat onoplettende automobilist bromfiets aanrijdt

Beenfractuur 13-jarige nadat onoplettende automobilist bromfiets aanrijdt

-

Does Travel - naar Suriname

De politie van het bureau Flora in Suriname heeft in de tweede week van maart het rijbewijs van de 23-jarige autobestuurder Lavinio B. ingevorderd.

B. heeft op dinsdag 8 maart omstreeks 06.45 uur door onoplettendheid een bromfietser met duorijder aan de Mr. J. Lachmonstraat, ter hoogte van de Coranijntijnstraat aangereden.

De 13-jarige duorijder M.S. die door zijn vader op school zou worden afgezet, heeft door de aanrijding een beenfractuur opgelopen en werd met de ambulance afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling is hij heengezonden en voor verdere medische behandeling verwezen naar de orthopeed.

Zowel de automobilist als de bromfietser verkeerden ten tijde van de aanrijding niet onder invloed van alcoholhoudende drank en of andere bedwelmende middelen meldt de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Niet onder invloed van alcohol zegt niet veel, want ze gebruiken hoop drugs.
    Door wie en hoe moet deze jongen naar de dokter gebracht worden??
    Laten de sutobestuurders de kosten gaan dekken. Zoveel mensen met beenbreuken in ht verkeer, je moet geluk hebben dat het weer goed komt.


    gemodereerd
  2. De Surinaamse wegen zijn niet berekend op tweewielers. Op een tweewieler loop je heel veel gevaar. Zelfs een EBS-paal die niet deelneemt aan het verkeer is vaak het slachtoffer.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES