Vrouw beschoten tijdens gewapende roofoverval Brownsweg

6

Vijf gewapende criminelen hebben vrijdagmiddag op twee voertuigen geschoten te Brownsweg in Suriname. Daarbij liep een Braziliaanse vrouw een schotwond in haar zij op.

Haar gezondheidsituatie is stabiel zegt de Surinaamse politie. De rovers die gewapend waren met vuurwapens hebben de langsrijdende voertuigen gedwongen tot stoppen, door op de wagens te schieten. Zij maakten onder bedreiging geld, sieraden, ruw goud en mobiele telefoons van de slachtoffers buit. 

Bij een van de berovingen vergat een rover zijn jachtgeweer in de auto van de benadeelde. De politie van Brownsweg heeft het geweer in beslag genomen. De vrouw met schotverwonding is per eigen gelegenheid naar de Spoedeisende Hulp afgevoerd.

Het onderzoek in deze zaak duurt voort. De daders zijn nog onbekend.

6 REACTIES

 1. Deze soort klootzakken moeten ze gelijk elimineren, ze vallen straks weer in de herhaling. Het zijn gewoon recidivisten en niet anders, en te kui om te werken.
  Weg met deze MPP klaar is KEES.

  Sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Wapen bij overval vergeten, in eigendom vh ‘slachtoffer’.

  Amateurs die dus makkelijk te achter halen zijn, er is immers dna bewijsmateriaal. Tenminste als het om een crimineel gaat die vaker met de politie in aanmerking is geweest.
  gemodereerd

 3. de daders zijn best wel bekend , deze komen uit het criminele netwerk van ddb , en die wapens komen ook uit die illegale wapen depot van ddb , let maar op
  gemodereerd

 4. amoksie , waar blijft u actie om deze criminele bende op te ruimen , begin bij ddb en de rest is dan makkelijk te vinden , u wacht te lang of bent u bang voor die crimineel ddb , hij de massamoordenaar is ook al veroordeelt voor de decembermoorden van 1982 , dus nog een reden om hem op te pakken
  gemodereerd

 5. Amoksie kan niet veel doen, er zitten teveel rotte appels onder hem dat 10 jaren achtereen ddb loyaal was geweest, dus moeten ze eigenlijk hulp krijgen van interpol of zo. Dan pas kunnen de echte democratische denkenden hun werk naar behoren doen. Eerder niet.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.