Gascilinderdief aangehouden door buurtbewoners 

13
Gascilinderdief aangehouden door buurtbewoners 

Alerte buurtbewoners hebben vrijdag een verdachte aangehouden, die een gascilinder had weggenomen. Hij werd in de ochtend aan de Ormosiastraat in Suriname op heterdaad betrapt en aan de politie van Flora overgedragen. 

De verdachte maakt de buurt al geruime tijd onveilig door steeds goederen, voornamelijk gascilinders van de bewoners weg te nemen. Door een goede samenwerking en oplettendheid van de buurtbewoners lukte het hen deze verdachte aan te houden. 

Bij de aanhouding werd een 28 lbs gasfles op hem aangetroffen. Ook werden er in een leegstaand pand meer spullen van diefstal aangetroffen.

De verdachte was samen met nog een comparant, die kans zag te ontkomen. Aan zijn opsporing wordt er gewerkt, daar hij een oud bekende is van de Surinaamse politie. In het belang van het onderzoek is deze verdachte in verzekering gesteld. 

13 REACTIES

 1. Soort balkje? Laat de dief zien, gie eng sjeng. GROTE BILBOARDS MET HUN DOTO PLAATSEN. SHAME THEM!

  Weet het verschil tussen open en bloot foto’s van lijken, en foto’s van kruimel dieven
  gemodereerd

 2. Dit krijg je in een land na bijna twee jaren regering Santokhi. Santokhi is een ramp voor Suriname. Dit beginnen zij ook te beseffen in de Olifant.De mensen hadden het beter onder de regering Bouterse. De mensen die op Santokhi hebben gestemd vragen thans om vergeving voor de verkeerde keus die ze hebben gemaakt. Santokhi blijkt een hoogbegaafde leugenaar te zijn.
  gemodereerd

 3. Jammer dat je de gevolgen van regering ndp door roof en wanbeleid afschuift op harde werkers, die het durven om alles weer op rails te krijgen, helaas zal dat met pijn en moeite gaan, een ieder zal het voelen. Dus die tongtong van je is nog steeds niet wijzer geworden.
  gemodereerd

 4. @ RobGay

  Wat jou Meester 10 jaar lang naar zijn (”Moer” ) heeft geholpen kan Chan niet
  binnen 2 jaar oplossen. Jij als nep Econoom kan dit toch weten of niet of je hersen
  al naar de klote door het gezuip in Ocer ????? @ Boskopoemang : Noem man en paard als je wat schrijft, je bedoeld zeker RobGay ja toch ?????? ”De hersenloze nep Econoom” Het enigste wat me dwarszit bij Chan is dit: hij moet de Criminaliteit
  hard laten aanpakken. Hij had ook al lang moeten zorgen dat alle drugscriminelen
  inclusief de Oud president van Su, in de bajes moeten zitten. Maar hij zit gewoon lood te schijten!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. Dus @RobG is tegen werken en voor subsidies.
  Ok. Wees dan consequent en pleit dan ook voor veel hogere belastingen en heffingen op alles.
  gemodereerd

 6. @RobG

  Een toetsenbordheld zoals jij is een ramp voor iedereen!
  Je verspeeld alleen maar zuurstof en voegt verder niks toe aan het leven.
  Daarom ben en blijf je ook alleen in het leven, hoog en droog in je zolderkamertje, wachtend tot dat je mammie je boterhammetjes voor je brengt.

  Kan jij geen postnatale abortie aanvragen en zo jezelf opheffen, zou beter zijn voor de wereld.
  gemodereerd

 7. robg , hebt jij een ballonnetje lachgas genomen of twee , jij spoort niet loser , jij daar in de bijlmer zal dagelijks aan de lachgas zitten , maar aardgas is toch veel effectiever voor jou , een ballonnetje aardgas en een peuk of shagie en je bent uit je lijden verlost , je hoeft nooit meer aan ddb en Santokhi te denken , je kent toch die vriendin van jou baas ddb die viera die zei toch , , doe het , , nou robg jij luistert toch naar die vriendin van ddb
  gemodereerd

 8. robg, de paarse stront smaakt je nog zeker, je zal nu wel moddervet zijn, wen er alvast aan dat de paarse stront straks wordt omgezet in gas en dan een vonkje en de rest kun je dan wel raden , of niet meer
  gemodereerd

 9. Steeds dat Bouterse in het land is gekomen en de medemens laten zien hoe je kan beroven. Daarvoor kon je je ramen, deuren geen tralies alles was open en bloot. Je hoefde niet bang te zijn niets werd gestolen. Degene die de schuld geeft aan de huidige regering zijn zelf de boeven van NDP. Is altijd opspraak geweest als een Hindoestaans of Javaan de leiding was, de afro Surinamer kon nooit hebben dat iemand hoger dan hun u was. Eigenlijk moet een nieuwe wet komen in media moet duidelijk naam en foto te zien. Suriname moet door deze dieven nieuwe plantage opbouwen, zoals groenten, granen, etc en ook ketting aan hun benen, het terugkeer wat in 20ste eeuw gebeurde. De mijnwerkers, onderhoud van wegen, kanalen, sloten door de dieven en bij misdaad begint met 1 vinger af te hakken
  gemodereerd

 10. @RobG,

  De mensen mogen het – door de enorme subsidies en leningen – beter hebben gehad tijdens NDP, maar de staatskas was het slachtoffer. Nu is er meer balans.
  Mensen moeten leren dat als ze verkeerde keuzes maken in het stemhokje, dat langdurige negatieve gevolgen zal hebben.
  gemodereerd

 11. Anita , klopt vanaf 1980 toen die sergeant een coupe pleegde gingen zijn aanhangers al stelen , en vanaf toen gingen mensen ( de echte Surinamers ) dievenijzers zetten om zich een beetje veiliger te voelen , maar zijn aanhangers doen het nog steeds en nu nog gewelddadiger , als die klojo’s verwijderd zijn dan kan ook weer de dievenijzers verdwijnen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.