Expo 2020 in Dubai ontvangt 20 miljoenste bezoeker

3
20 miljoen bezoekers voor Expo 2020 in Dubai

De wereldtentoonstelling Expo 2020 in Dubai, heeft deze week haar 20 miljoenste bezoeker ontvangen. De expositie in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) ging op 1 oktober 2021 van start en duurt nog tot en met 31 maart 2022.

“We wanted to connect minds and create the future, bring people from all nations together, and celebrate humanity. It’s been 170 days since we opened our doors and we are so excited that you’ve been a part of this incredible milestone”, aldus de organisatie vandaag.

Suriname is een de 191 deelnemende landen en organisaties aan deze 35e wereldtentoonstelling, met een eigen paviljoen rond het thema ‘The power of diversity: Suriname an oasis of opportunity!’

In november was de Surinaamse president Santokhi in Dubai op uitnodiging, vanwege de herdenking van Suriname’s National Day (Srefidensi). In verband hiermee hield het staatshoofd een toespraak waarin hij investeerders opriep om naar ons land te komen.

Bekijk hier een walkaround die Waterkant.Net maaktein het Suriname paviljoen op Expo 2020 in Dubai:


3 REACTIES

 1. De wereldexpo is ten einde en thans is het “time to make up the bill” voor Santokhi en zijn regering. Het ziet er in elk geval zeer somber uit voor Santokhi. Hij gaat zich uit deze netelige situatie redden door te verwijzen naar de gevechten in Oekraïne. A-no-mie mentaliteit. Maar zijn zakelijke belangen in Guyana leveren Santokhi en zijn vrouw wel voordelen op. Het is allemaal eigen belang.Ik hoop dat de verstokte Santokhi aanhangers dit nu wel doorhebben.
  gemodereerd

 2. ach robg met jou boutersesyndroom laat je iedere keer in een reactie zien dat jij echt ziekelijk bent , en als je het boutersesyndroom hebt leef je niet lang meer als de baas omvalt , dan val jij ook om , neem nog een shot
  gemodereerd

 3. Mel go baka noh? Wat is ze daar vergeten?

  Trouwens, jullie prez ging met zoveel bombarie weg, sma moes ben zwaai eng uit. Nooit mi no si sma zwaai eng ‘in’, die a kon baka. Fa dan? Waar waren al die camera’s en nieuwsberichten hierover😢

  Lol
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.