Bejaarde man (82) overvallen en beroofd van halsketting

7
Politie in Suriname

Een 82-jarige man kreeg woensdagavond de schrik van zijn leven, toen hij plotseling voor zijn woning werd beroofd. Dit gebeurde omstreeks 18.30u aan de Schimmelpenninckstraat in Suriname.

Uit het onderzoek blijkt dat het slachtoffer bezig was het erf schoon te maken toen een man, met een mondkap op, hem van achteren aanviel. Bij die gelegenheid rukte de rover de halsketting van de bejaarde burger weg en nam de benen, met medeneming van de buit.

Volgens het slachtoffer vluchtte de dader na zijn snode daad het bos in. De politie van Munder werd ingeschakeld die voor onderzoek ter plaatse ging. Het slachtoffer bleef ongedeerd, maar schrok hevig door de gewelddadige handelingen.

De rover is vooralsnog onbekend en voortvluchtig. 

7 REACTIES

 1. Begrijpelijk dat deze man verschrikkelijk is geschrokken en wat voor een lafaard moet je wel niet zijn om een oude man te beroven? Dat deze dader laf blijkt wel uit de wijze hoe de beroving heeft plaatsgevonden. Het slachtoffer werd van achteren aangevallen. Ik wens u veel sterkte toe.
  gemodereerd

 2. Ik vraag me elke dag af:
  Wat is er gebeurd met de Surinamers ..suriname is suriname niet meer.
  gemodereerd

 3. Smakeloos en kansloos. Tang har sma keti jere, kweki peki, anga deng familie vloek

  Aan de andere kant: Te sani e mitie sma, ie no sab soort karma kon tek eng pai.
  gemodereerd

 4. Dit druist in tegen de opvoeding, die ik van mijn ouders heb geleerd, te weten: respect hebben voor ouderen.
  Wat is Suriname toch laag gevallen. Het wordt tijd dat Suriname de oude straffen gaat herinvoeren.
  Gevangenisstraf in de vorm van “ter beschikking stellen van openbare werken.” Dat betekent straten, bermen en sloten schoonmaken met een jas voorzien van de letters D A, (Dwang arbeid). Het effect zal zijn dat deze figuren minder werkschuw worden. Ga werken of planten in plaats van stelen en hebt respect voor ouderen,
  gemodereerd

 5. deze dieven moeten ze direct kelen als ze opgepakt worden , dit zijn geen mensen maar ongedierte , wat een slappeling , gaat bejaarde mensen beroven , nou paarse aanhangers keuren jullie dit goed , en robg dit is de schuld van Santokhi he , nee robg dit is het gevolg van 10 jaar paars en dat de paarse daardoor ongedierte zijn geworden , maar straks hebben wij hier in Suriname geen last meer van paarse ongedierte
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.