Zeven feesten afgelopen nacht stopgezet door politie

4
Zeven feesten afgelopen nacht stopgezet door politie

De Surinaamse politie had aangekondigd en gewaarschuwd dat er streng zou worden opgetreden tegen organisatoren van feesten in verband met Phagwa. Afgelopen nacht blijkt dat inderdaad het geval te zijn geweest. Leden van de Operatie ‘Veilig Suriname’ (OVS) hebben donderdag in totaal zeven feesten stopgezet.

De leden van OVS traden zowel in Paramaribo als in Wanica op. Op de hoek van de Hofstedecrullaan en de Wilhelminastraat werd er gefeest. De aanwezigen werden door de politie gesommeerd om de plaats te verlaten. 

Ook werd een feest aan de Hendrikstraat door de politie stopgezet (foto). De organisator gaf aan dat hij een toestemmingsbrief van de districtscommissaris had, om tot 02.00u te feesten. 

Verder trof de politie een enorme drukte aan in de Wilhelminastraat die door het optreden van de politie totaal schoon werd geveegd. Aan de kleine Dwarsstraat werd eveneens een enorme drukte aangetroffen. Deze feestgangers maakten zich schuldig aan geluidsoverlast door overluid muziek af te spelen. De politie ontruimde die omgeving eveneens.

Verder was op Livorno een groot feest georganiseerd door een bekende ondernemer aan de Dageraadweg. Hij verklaarde mondeling toestemming te hebben gehad van het ministie van Volksgezondheid. Volgens de politie waren ter plaatse bijkans 1.000 bezoekers aanwezig die daar van de politie weg moesten gaan.

Ook aan de Tout Lui Fautweg werd een groot feest georganiseerd, dat door de politie is stopgezet. Behalve deze illegale feesten werden ook  Traphouse en Tipsybar door de politie gecontroleerd.

Lees ook: Ministerie: ‘Geen toestemming voor Phagwa feesten’

4 REACTIES

  1. Alleen overdag mag er gefeest worden net als in Waka Pasi, maar niet in de avond. Want dan is corona op de loer!
    gemodereerd

  2. amoksie , ben jij nu blij dat uw politie ingrijpt bij die kleine feestjes , ja natuurlijk hier is de politie niet bang voor en stopt het feest terstond , minister amoksie we herhalen het telkens weer dat u op 26 februari gefaald hebt , de ndp mocht met duizend lui gewoon feesten en de politie mocht niet ingrijpen , alleen het verkeer regelen , was u soms ook daar
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.