Vrouw krijgt pakket van kennis uit Nederland met daarin hasj

5

Marcella A. (34) begaf zich woensdag zeer enthousiast naar een postbedrijf in Paramaribo om een pakket af te halen, dat zij van een kennis kreeg. Daar aangekomen werd ze door de douane recherche aangehouden, omdat er drugs in de doos zat. 

Bij onderzoek in het postpakket werd tussen de levensmiddelen 275 gram hasj aangetroffen en in beslag genomen. De vrouw verklaarde dat ze de afzender van het pakket niet lang terug heeft leren kennen. 

Hij stuurde vrijwillig een doos voor haar vanuit Nederland naar Suriname. Frappant in deze is dat de vrouw de juiste naam, het adres en zijn contactnummer niet kent. Ze kwam hierdoor zeer ongeloofwaardig over bij de wetsdienaren.

Na de ontdekking werd ze samen met de doos overgedragen aan de Narcotica Brigade. Bij de politie legde Marcella onsamenhangende verklaringen af. Op basis daarvan werd ze na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie ter zake overtreding van de Wet op Verdovende Middelen in verzekering gesteld.

Marcella blijft hangende het onderzoek in arrest. 

5 REACTIES

 1. Is een reden waarom ik geen moer wil uit nl. Hou je dingen daar.
  Ze krijgen de drugs gratis in nl.
  gemodereerd

 2. volgens mij moet je pakketnummer minimaal hebben?
  van wie heb je dat dan?
  verzin eens een intelligente smoes
  gemodereerd

 3. @ Debby

  Je zit weer uit je …..te lullen, niks is gratis in NL ! Normaal krijgen
  de mensen drugs uit Su en niet andersom.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Dan soort opleiding deng douane volg so opeens dat ze sinds begin dit jaar opeens zoveel asie vinden, die al jaren op dezelfde manier wordt verstuurd naar Suritje?

  Fanatiek hoor
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.