Raoul Abdoelrahman aangehouden voor beledigen en bedreigen Surinaamse president

33
Raoul Aboelrahman aangehouden voor beledigen en bedreigen president Santokhi

 
Raoul Abdoelrahman is donderdag door de politie in Suriname aangehouden wegens belediging en bedreiging van de Surinaamse president Santokhi. Op een live-videoboodschap op Facebook heeft Abdoelrahman op 2 maart beledigende uitspraken naar het staatshoofd toe gedaan en hem uitgemaakt voor dictator.

Volgens de verdachte, die zichzelf een volksstrijder noemt, is Santokhi niet in staat om het land te draaien en burgers te verzorgen. Abdoelrahman daagde hierbij een ieder die momenteel strest, uit om ook live te gaan en hun misnoegen te uiten.

“Dan mi wani shi suma e stroto. Yu no mang sroto no wan mang, want die ballen heb je niet”, aldus Abdoelrahman die zijn betoog verder aanvulde met scheldkanonnades en uitspraken over de zoon van de president. Ook maakte hij de president uit tot een ‘rommel sheriff’.

Abdoelrahman werd vandaag door de politie opgeroepen. Hij gaf gevolg hieraan en meldde zich bij de politie van Derde Rijweg. Voor onderzoek is hij overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de ‘volksstrijder’ Abdoelrahman in verzekering gesteld. 

33 REACTIES

 1. nooit meer los laten , die zijn figuren die Suriname naar de afgrond willen brengen , en stuur die nibte morgen naar het buitenland , een enkele reis naar cuba of venuzuela , anders staat deze landverrader overmorgen alweer op straat en kan hij weer de president en zijn regering voor rot schelden
  waar was jij aboelrahman toen ddb aan de macht was , toen zat jij zeker te genieten van die voedselpakketten en dan weer luieren , en nu moet jij werken om aan geld te komen en dat sint je niet
  gemodereerd

 2. Ik denk dat men hier door een verkeerde signaal geeft richting bevolking want 80 procent zit met financiele problemen, en gaan hier door schelden op de leiders van het landt,en als men overgaat tot arresteren van deze mensen dan is er een misverstandt omtrendt de rechten van de mens, namelyk (vryheidt van meningsuiting) Ik vraag een ieder met respect elkaars rechten te eerbiedigen en verzoek ik de STAAT SURINAME erop toe tezien dat deze rechten in acht genomen worden.
  gemodereerd

 3. is deze sensatie zoeker bevriend met die andere sensatie zoeker van laatst , deze gasten hebben iets persoonlijk tegen de president , ze zullen wel door de paarse garde gedwongen zijn om de president met gal te bespuwen
  gemodereerd

 4. Als je stoer wil doen zal je er voor boeten. U kunt het instutuut van de president niet uitschelden.
  gemodereerd

 5. Wat jullie wilden hebben jullie gehad.
  Dus als je niet zegt dat je deze regering geweldig vind mag je dood. Ze deugen niet. Van boven tot onder.
  De ministers van VHP mogen allemaal opdonderen .
  Waarom sluiten jullie Bordoo dn Belfort niet op?? Dan toon je ballen
  gemodereerd

 6. Als je opgesloten wordt omdat je Chan een dictator noemt dan is hij het ook
  gemodereerd

 7. Weten deze mensen wel wat een volksstrijder is?? Je mag jr mening hebben en ook al wil je de hele dag mensen beledigen maar een volksstrijder gebruikt krachtige woorden, blijft kalm en dwingt respect af. Maar die dor krachttermen en bedreigingen….anders moet je naar Rusland, ga Putin helpen vechten. Oh oeps
  nee…wat zeg ik …je gaat schijten in je broek dus no go
  gemodereerd

 8. Iedereen denk dat die het beter kan doen.
  Zou zeggen laat de een week of maand meelopen
  Mogen kijken en tips geven en kijken of ze het beter kunnen doen
  gemodereerd

 9. De waarheid is hard om aan te horen, maar eerlijk is eerlijk deze gasten bakken er niets van.
  Dat is mijn neutrale mening.
  gemodereerd

 10. Ik begrijp dat deze drugscrimineel / Junk ballen heeft omdat hij beledigende en kwetsende uitlatingen aan het adres van ZE Santokhi gedaan heeft. Ik wil zien of deze drugsjunk ook ballen heeft en ik daag hem uit om dagelijks een kilo agoemeti (Varkensvlees) te eten. Als hij ballen heeft dan eet hij het op. Maar eerlijk gezegd denk ik dat deze ‘volksstrijder’ niet een de kracht heeft om een puf te laten.
  Goede zaak dat hij in verzekering gesteld is en laat hem heel lang over zijn strijd gaan denken.
  Abdoel Rahman een volksstrijder ?
  Mi mars Papa !
  gemodereerd

 11. De lijst met staatsvijanden van Santokhi en zijn regering wordt met de dag langer.Er moet ook een dodenlijst bestaan met namen van personen die geliquideerd moeten worden. Met de aanhouding van deze persoon zal het verzet tegen het verschrikkelijke sociaal-economische beleid van Santokhi niet afnemen. Door het beleid van Santokhi is Suriname gedaald tot het allerarmste land van Zuid Amerika.
  gemodereerd

 12. Ik wil ook een voedselpakket. Kan iemand mij vertellen hoe ik eraan kan komen? Dan hoef ik niet te werken en kan ik aan de slag als volksstrijder of nutteloze worstenverkoper met een haatbaard. En haatbaard is een bestaand woord, Google het maar.

  Als je s’avonds niks te doen hebt, kan je deze man volgen op Facebook. Het is heel grappig. Deze man noemt Bouterse ‘papa’, hij is wel een lolbroek. Maar een nutteloze lolbroek.
  Het is ook leuk om zijn reacties op posts te lezen van mensen die het niet met hem eens zijn, want hij kan namelijk niet tegen kritiek.
  gemodereerd

 13. Er lopen nog een aantal, inmiddels, veroordeelde PAARSE misdadigers vrij rond, die verantwoordelijk gehouden moeten worden voor de deplorabele financieel/economisch en morele staat van het land. Zoals Bouterse en Hoefdraad. Maar ook corrupte, criminele NDP’ers als Bouva, Abdoel117, Jenny Simons, Misiekaba hebben hun land naar de maatschappelijke afgrond geholpen. LOCK THEM UP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  gemodereerd

 14. In een democratische land mag iedereen zijn kritische mening geven, zolang het netjes blijft. De president moet ook tegen kritiek kunnen. Daarvan wordt je alleen maar beter.
  gemodereerd

 15. @WAT ,..jeh kaar Bouta ning eteh na 40 jr, smoeltje dicht PANNENKOEK.
  gemodereerd

 16. Tijdens het bewind van moordenaar Bouterse durfde niemand zijn grote bek open te doen …. hij vermoorde een ieder zijn leider Cyril Daal niemand durfde zijn grote bek te openen … velen hun vader , broer zoon, werd vermoord niemand durfde zijn bek tegen deze moordenaar te openen.. nu wij in Suriname een redelijke en hard werkende President hebben ,hebben velen gelul uit hun bek… IS ERG MET ONZE SURINAMERS….
  gemodereerd

 17. Wat een griezel, yikes!
  Absoluut geen zoen-vriendelijke lippen.
  Graag een balkje ter voorkoming van nachtmerries.

  Bij voorbaat dank!
  gemodereerd

 18. Chan kan het helemaal uit zijn hoofd halen dat hij ooit nog een keer president van Suriname gaat worden. Die man is het spoor bijster. Op het schaakbord kan hij geen kant meer op. De kritieken maken hem radeloos. Hij is thans bezig de ondergang van de VHP te bewerkstelligen. Binnen de VHP zijn behoorlijk veel ruzies. Onderlinge ruzies zijn aan de orde van de dag. Binnen de VHP kunnen diverse groepen elkaar opeten. Een groot deel van de mensen heeft het gehad met het beleid van Chan. Er gaan nog veel meer mensen de VHP vaarwel zeggen. Velen voelen zich misleid door de leugens en bedrog die hij hen heeft voorgehouden. Alleen een kliekje rondom Chan profiteert van de voordelen. Ik heb me laten vertellen dat de corruptie nog veel erger is dan onder de vorige regering. Vele mensen voelen zich beetgenomen. Weg met Chan en zijn regering. Brunswijk blijft buiten schot omdat Chan zich met het economisch beleid bezighoudt.
  gemodereerd

 19. Tattoo op jouw voorhoofd ! hoe ziek ben jij eigenlijk als je dat zet op jouw koulo ide
  deze gast is zielig boi ,en dan heeft hij het over Santoki,wat een lachertje zijn vader en ma zal trots op hem zijn met zo een tattoo op zijn voorhoofd
  damn aint that a bitch
  zieke gasten in Su
  gemodereerd

 20. Deze lieden beseffen niet dat ongelimiteerd subsidies verstrekken (onder NDP I+II) en ongelimiteerd leningen aangaan, het land zo ernstig heeft verarmd dat het de levens van heel veel mensen ernstig heeft benadeeld.
  Btw, wat zou de NDP sinds 2020 anders doen dan? Nog meer subsidies geven en nog meer leningen aangaan? Meer van hetzelfde?
  De NDP heeft een cultuur van niet-werken-maar-luieren-en-stelen gekweekt en nu plukken veel Surinamers de bittere vruchten ervan.
  Het is waar dat tot nu toe de investeringen in Suriname niet massaal binnen stromen. Landen en bedrijven kijken nog even uit hoe de veiligheidssituatie zich ontwikkelt. Met dit soort acties van diverse mensen zal dat niet beter worden.
  Deze lieden begrijpen niet dat ze met hun acties de toekomstige investeringen in Suriname negatief beïnvloeden.
  Willen ze misschien weer leven van de zweep, zoals tijdens de coup jaren?
  gemodereerd

 21. Wat voor China praktijken zij dit? Zelfs Alex👑 wordt vies en vuil voor van alles en nog wat uitgescholden, Incl de dikke toekomstige koningin. Vrije meningsuiting, neks ne happen. Surinamers wonen al een tijdje in een soort onzichtbare dictatuur. Na oenoe no sabi
  gemodereerd

 22. Er zijn een paar beveiligingsmensen beëdigd. Ze kunnen allemaal op FB. Kunnen ze alles uitzoeken.
  Waarom gaan ze niet echte tegenstanders pakken??
  Waarom niet achter echte criminelen??
  gemodereerd

 23. Commentaar e/o kritiek leveren is jou democratisch recht.Maar beledigen,uitschelden,vloeken en bedreigen.In het bijzonder een democratisch gekozen staatshoofd.Wel dan ga je ervoor moeten piepen.
  gemodereerd

 24. Tot zover ik weet is het nog steeds de rechter die het laatste woord heeft of een uitspraak beledigend, opruiend of bedreigend is. In suriname speelt de politie voor rechter, ipv achter boeven te hollen. Daarnaast worden grondrechten van de burgers niet gerespecteerd. Naar mijn mening is de regering chan een waardeloze staatsorgaan, die land en volk verder de afgrond in helpt. Na Zijne Ezel 1, is het nu de beurt aan Zijne Ezel de 2e.
  gemodereerd

 25. robg jou vriend die aboel….. , zal voor eeuwig zijn bek houden , en jij daar in Nederland kan straks het zelfde overkomen , damsco is al gegadigde , jullie knakkers die een volkspresident beledigen en ook bedreigen voelen zich helden he , maar jullie hollen achter een massamoordenaar aan een dictator met bloed aan zijn handen , jullie afgod is straks van het toneel verdwenen en dan zwakkelingen , zijn jullie dan nog zo stoer , wij hier het gewone Surinaamse volk zullen jullie afgod gewoon vergeten , en of hij in de geschiedenisboeken zal voorkomen we denken niet , als de naam bouterse met een pen wordt geschreven vliegt spontaal het papier in de fik
  gemodereerd

 26. @Watje, dit is de eerste en tevens laatste keer dat Santokhi president van Suriname mag zijn. Alleen jij gelooft nog in de wonderen van Chan. Een ieder keert zich tegen hem. Binnen de VHP is er dag-in-dag-uit ruzie. Veel leden kunnen de kar niet meer trekken met Chan aan het stuur. Het totale volk pienaart en dat nemen velen Chan en zijn kliek kwalijk.De kaderleden van de VHP krijgen vanuit de achterban grote verwijten naar hun hoofd geslingerd.Men voelt zich belazerd.Men trapt er niet meer in om de vorige regering continu te beschuldigen.Het is een teken van zwakte van de VHP om de regering Bouterse te blijven beschuldigen. ‘ A no mie ‘ mentaliteit van de VHP maakt de mensen boos, ontzettend boos.Hoepel dan op zeggen velen omdat zij het onder Bouterse geen honger leden. Tralala, tralala, tralala,tralala.😀
  gemodereerd

 27. Onder Bouterse leed het volk geen honger wordt er beweerd. Vervolgens wordt de pijlen gericht op de Hindoestaanse partij VHP. Weet deze minkukel niet dat de fascist Bouterse voor zijn financiën geheel afhankelijk is van Hindoestaanse ondernemers Sardjoe en Parmessar. Want de fascist weet als geen ander dat een Afro nooit geld ergens in zal investeren. Daarom is het beter dat in dit land nooit meer een Afro president mag worden. Sinds de onafhankelijkheid hebben de zwarte leiders niks dan ka ellende gebracht nadat ze hun zakken goed gevuld hebben.
  gemodereerd

 28. ach robg of beter robje , jij zal het straks voelen daar in Nederland , ja kleuter jij zal daar honger lijden , want jou uitkering wordt stop gezet , en jij gaat het dievenpad op en jou voorbeeld is ddb , maar robje jij leest nooit onze reacties wat jou vriend ddb ons volk heeft aangedaan , en als jij goed naar onze reacties kijkt dan zie je dat wij jou baasje blijven aanvallen tot dat hij er straks niet meer is , wij als nabestaanden van de decembermoorden is dat onze plicht , en robje wat jij voelt over deze kwestie weten wij dat jij gewoon een paarse kontenlikker bent en een volgeling van een massamoordenaar , slaap lekker en droom van Dubai of is het de bijlmer
  gemodereerd

 29. Sinds de onafhankelijkheid hebben de zwarte leiders niks dan ka ellende gebracht nadat ze hun zakken goed gevuld hebben.
  ================
  Chan zou niet eens in de schaduw mogen staan van ex-president Ronald Venetiaan als het om de beste president van Suriname sinds de onafhankelijkheid gaat.
  gemodereerd

 30. Beste rob
  je hecht veel waarde aan de woorden van je lijder bouterse niewaaar?
  welnu deze dwaas heeft ooit eens de woorden
  Na gaddo pot mie dja, na goddo sa poer mie of woorden van gelijke strekking
  jong hij had het niet helemal goed, maar ook niet helemal fout

  Onze lieve Heer heeft hem daar niet gezet, dat had hij dus fout
  het kan het volk zijn, het kan fraude zijn wat me niet zal verbazen maar ook simpel omkoperij voor een portie bami doet men veel in Suriname. Jij noemde het volk toch labiel?
  Daag me niet uit om te vragen wanneer, want dan toon ik je het in no time

  Onze lieve Heer heeft hem weggehaald, dat had hij dus goed???
  Maar dan zegt bouterse dat de heer C. Santokhi de Heer is.
  Immers Santokhi heeft hem een pak slaag gegeven en op een zijspoor ergens gezet en nog veel erger de heer Brunswijk is zijn baas geworden. De man die hij meer haat dan wie dan ook op deze aardbodem
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.