Politieman terzake mishandeling en oplichting ingesloten 

7
Gevangenis
Voorbeeldfoto

De agent van politie S.C., tewerkgesteld bij de afdeling nummerbewijzen van het Korps Politie Suriname, is maandag in verzekering gesteld. Hij wordt verdacht van mishandeling van een autobestuurder en oplichting ten nadele van een andere persoon. 

Deze wetsdienaar zou een autobestuurder vanwege zijn rijgedrag hebben mishandeld, waardoor hij letsels opliep in zijn gelaat. Terwijl de politie bezig was met de mishandelingszaak, bleek dat er een aangifte van oplichting van USD 600 tegen hem is gedaan.

De politieman ontkent de oplichting. In het belang van het onderzoek is hij na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. 

7 REACTIES

 1. raar verhaal van alle kanten , maar als er echt oplichting is vast gesteld dan is die agent een corrupte wetsdienaar , weer iemand van de vorige ploeg
  gemodereerd

 2. Agent van politie aangehouden, wegens mishandelingen oplichting van 600 USD. What a shame. 🙄🙄🙄
  gemodereerd

 3. De reorganisatie, c.q. schoonschip maken bij KPS lijkt wel een 10 jarenplan. De leiding, lees Amoksie is niet instaat, beter gezegd incapabel, om de bezem door de organisatie te halen.
  10 jaar wanbeleid heeft ertoe geleid dat figuren met een duister verleden in de organisatie terecht zijn gekomen. Het bevoegd gezag lijkt maar moeilijk het kaf van het koren te kunnen scheiden. Heren beleidsmakers, als jullie de kennis niet hebben om een reorganisatie door te voeren, kun je een bureau inhuren die hierin is gespecialiseerd.
  Doormodderen zoals jullie nu doen, zet geen zoden aan de dijk!
  gemodereerd

 4. En niet verwijderd uit dienst, wegens de oplichting ?
  Even Mr: M. N. raadplegen, loopt hij weer als je vrije man.
  Een slechte jeugd gehad, alles komt goed hoor dank zei Mr:
  M.N.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. Het is een grote bende bij de politie in Suriname. Dat krijg je als je een zwakke minister van Justitie hebt. Wo set eng moet minister Amoksie zo snel mogelijk vervangen. Geef hem een functie elders, desnoods als grootopperhoofd.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.