Natio selectie voor wedstrijd tegen Thailand bekend

13
Natio Suriname
Archieffoto Natio

Op zaterdag 19 maart vertrekt het Surinaamse nationaal voetbalelftal, met een deel van de technische staf en de spelers die in Suriname wonen richting Nederland. De hele selectie zal dan op 22 maart in Bangkok zijn.

Natio speelt vervolgens op zondag 27 maart tegen FA Thailand, het nationaal elftal van Thailand. Natio heeft daar ook een trainingskamp.

De eindselectie is woensdag bekend gemaakt en ziet er als volgt uit:

KEEPERS:
Warner Hahn (IFK Göteborg)
Joey Roggeveen (AFC Ajax)
Ishan Kort (Sparta Rotterdam)

VERDEDIGERS:
Damil Dankerlui (FC Groningen)
Ryan Donk (Kasimpasa SK)
Myenty Abena (SK Slovan Bratislava)
Dion Malone (NAC Breda)
Calvin Mac-Intosch (SC Cambuur)
Ridgeciano Haps (Venezia FC)
Anduelo Amoeferie (Int. Moengo Tapoe)

MIDDENVELDERS:
Tjaronn Chery (Maccabi Haifa FC)
Kelvin Leerdam (LA Galaxy)
Diego Biseswar (PAOK Saloniki)
Roscello Vlijter (SC Telstar)
Sergino Eduard (Int. Moengo Tapoe)
Roland Alberg (MVV Maastricht)
Ryan Koolwijk (PEC Zwolle)

AANVALLERS:
Florian Jozefzoon (Quevilly-Rouen Metropole)
Gleofilo Vlijter (Beitar Jerusalem)
Sheraldo Becker (1. FC Union Berlin)
Yanic Wildschut (CSKA Sofia)
Leandro Kappel (Altay SK)
Jeredy Hilterman (NAC Breda)

Daarnaast bestaat de staf uit Stanley Menzo, Brian Tevreden, Roberto Gödeken, Randy Sanches, Michiel ten Haken, Priscilla Graanoogst, Marlon Henery, Ameet Binda, Gilberto Eind, 1ste Fysio Robin Massier, 2e Fysio Sluijter Niels, Prewien Mankoe en Amrish Mankoe.

13 REACTIES

 1. Hebben wij hier in Suriname zoveel geld dat 36 personen naar Bangkok kunnen gaan via Nederland en er bijna een week vertoeven , de regering had dit niet toe moeten laten , dit geld moet men gebruiken om de armen te steunen en ook voor het waternood gebied , echt weer een domme zet
  gemodereerd

 2. Dit is geen nieuws, lekker belangrijk welke lontoe ” Edé ” gaat spelen.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Welgeteld 36 personen voor een nietszeggende vriendschappelijke wedstrijd tegen – de dwerg in voetballand – Thailand.
  Waar halen jullie dat geld vandaan? Met het geld kon iets beters gedaan worden in Suriname?
  gemodereerd

 4. Ik snap er geen ene moer van dat Natio in Bankok internationaal gaat voetballen.

  Suriname is in Latijns-Amerika, zit in de CONCACAF en via die weg moeten ze zich ook plaatsen voor de voetbal toernooien.

  In plaats van deze dure vliegreis konden ze zich beter in de regio, buurlanden als Frans-Guyana, Guyana, Antillen, T&T, Jamaica, Haiti, etc met oefenwedstrijden bezig kunnen houden. Hierdoor konden we zien wat de kracht van Suriname was, wat goed is, aan gewerkt moest worden en de tegenstanders beter kennen. Bovendien zou dat de naam van Suriname en Natio in de regio ook goed op de CONCACAF kaart, Midden-Amerika, USA, in Nederland neer zetten.

  Ik kijk met belangstelling uit wat de motivatie is van Stenley Menzo, SVB waarom zo een verre reis naar Bankok te maken.

  M.i. zouden voor dat zelfde geld waarmee nu 1 wedstrijd in Bangkok gespeeld wordt, meerdere wedstrijden in de regio gespeeld kunnen worden, wat beter is voor de versterking van het team.
  gemodereerd

 5. Een baby kruipt eerst, daarna pogingen doen dan staan op twee benen en daarna voorzichtige stapjes in huis, erf in de omgeving en als het kan lopen gaat het nog verder van huis op avontuur om deze te verkennen en te ontdekken en haar wil op te leggen.

  Zie zelf waar Suriname nu is, dat al al in deze fase zo ver van huis weg is.
  gemodereerd

 6. Allemaal hersenloze mensen in de reacie zeg..
  Jullie praten zoveel maar weten niks. Svb krijgt dit bedrag van de FIFA zodat de sport(Voetbal) in Suriname ontwikkeld kan worden. Doormiddel van wedstrijden tegen andere landen te spelen word je beter en kan het team ontwikkeld worden. Jullie praten wel over spelen tegen landen in de regio, maar wie zegt dat die landen interesse hebben om tegen suriname te spelen? De meeste landen willen geen wedstrijden spelen tegen landen die onder hun staan qua ranking. Suriname zou toch ook niet willen spelen tegen de slechtste landen?? Je zoekt altijd een betere tegenstander. Het heeft geen nut om tegen landen te spelen waarvan je weet dat je het makkelijk zal winnen. Dus nee het geld kan niet gebruikt worden voor andere dingen!
  gemodereerd

 7. laat de fifa dat aan de kansarmen geven hier in Suriname , dit slaat nergens op , de fifa steunt dus volgen u grotehersenhoofd alleen de rijke diaspora voetballers en staf , o ja en twee Surinaamse voetballers , moeten deze buitenlanders ons Suriname hoog houden , neen hoor , of u hersenen wel intact zijn betwijfelen wij
  gemodereerd

 8. Ik blijf bij wat ik geschreven heb, je zal eerst moeten kruipen, voor dat je kan lopen. Suriname heeft op dit moment niets te zoeken in Azië, een persoon met een waterhoofd zal hier niets van begrijpen.

  Als Suriname zich moet plaatsen voor een toernooi zal het moeten gebeuren met landen in de regio, CONCACAF.

  Dit is de beste plaats waar Suriname daarom haar oefenwedstrijden kan spelen om te zien waar het staat, de sterke en zwakte van de ploeg en van de tegenstanders in de regio.

  Logica, rationaliteit, realistisch zijn, daarop is mijn conclusie gebaseerd.
  gemodereerd

 9. De SVB is de kluts totaal kwijt. Dit lijkt meer op een uitje dan echt voetballen. Geldverspilling. Probeer in de regio eerst je krachten te meten, want hier struikelt Suriname al vaker. Nou, veel plezier in de krabbesteegjes van Bangkok zou ik zeggen.
  gemodereerd

 10. @Wat , SVB bestaat al 100 jaar. Wat hebben ze in die 100 jaren bereikt? Als het niet lukt met de lokale spelers moet je toch een andere stap nemen om succes te kunnen boeken.. het zal natuurlijk niet 123 gaan maar we maken stappen en daar gaat het om. In suriname hebben ze langer dan 2 jaren geen bal gespeeld. Wil je dat natio ook als de dames met 14-0 enzo verliest van de sterkere landen zols mexico, usa enz… echt totaal onmogelijk amateurs tegen profs. Wat denk je dat er zal gebeuren als natio met alleen maar lokale jongens die 2 jaar geen bal hebben gespeeld tegen braziel gaaan voetballen?? Braziel zal elke minuut wel 1 goal scoren inclusief keeper en uiteindelijk verlies je met 65-0 ofzo met 0 kansen op doel
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.