Moeder, zoon en twee comparanten aangehouden met gestolen goederen 

10
Moeder, zoon en twee comparanten aangehouden met gestolen goederen 

De 40-jarige moeder Danielle V., haar 21-jarige zoon Roche V. en twee comparanten te weten de 44-jarige Silvano W. en de 28-jarige Sergio M. zijn deze week door de recherche van Paramaribo, bijgestaan door Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP), in de kraag gevat. 

De recherche kreeg twee aangiften binnen van het ministerie van Buitenlandse Zaken (BUZA), dat er goederen waaronder, dvd players, computers, laptops, fotocamera’s en nog veel meer goederen zijn ontvreemd.

De politie kreeg een tip binnen dat op maandag 14 maart twee personen soortgelijke goederen op Noord te koop aanboden. De sterke arm van de wet werkte deze informatie uit. Dit resulteerde in de aanhouding van de verdachten Silvano en Roche. Zij hadden de goederen zoals op de foto te zien bij zich. 

Op aanwijzing van het duo werden ook de verdachten Danielle en Sergio aangehouden. 

Na onderzoek bleek dat de in beslag genomen goederen niet van BUZA afkomstig zijn maar van een inbraak aan de Argosstraat. In die zaak was Elsinio V. in februari aangehouden. Hij had waarschijnlijk de buit aan de verdachten overgedragen met de bedoeling deze door te verkopen.

In het belang van het onderzoek is het viertal in verzekering gesteld. De goederen zijn in beslag genomen door de politie en zullen  na afstemming worden afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.

10 REACTIES

 1. Is niet dat ze die spullen hebben gejat om echt geld te verdienen. Dit soort spul is moeilijk te verkopen, vooral ef deng sani lock.

  Ef deng mang beng de techneut ete, da deng tek deng computer ontlok deng, doe wan Nigeriaanse inval, mek wang toe Europeaan of Amerikaan sen moni gi deng via western union dang oen beng kan tak ete. Nu steel je eigenlijk voor een beetje habbekrats. Surinamers met hun kleinschalige 1dagsvlieg gedachten.

  Dommies
  gemodereerd

 2. Bosje brug snakt naar bugsy jumpers, gewoon naar toe leiden en alles
  gelijk opgelost! ”En tevens een paar nietsnutters opgeruimd”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Grapjassen. Gestolen troep online verkopen.
  Waren het nieuwe dingen???
  Triest om oude troep te stelen.
  gemodereerd

 4. ai boi……wat een “goed” voorbeeld figuur is moeder….

  triest triest triest….

  waar gaat het naar toe met ons geliefde land…
  gemodereerd

 5. Wat een ratten! Dus mama staat aan het hoofd van de roofploeg. Leg ze een fikse boete en celstraf op. Als ze na het uitzitten van hun celstraf de boete niet willen of kunnen betalen, dan een taakstraf b.v. 6 maanden meehelpen met bron-bere of op de dot-wagie.
  gemodereerd

 6. Dit is echt niet wat er bedoeld wordt met ouders moeten meer met hun kinderen gaan doen.
  De bedoeling is dat je meer samen leuke en leerzame dingen doet.
  Zoals museum, theater,film enz.
  gemodereerd

 7. Hoe kom je het ministerie van buitenlandse zaken in en uit met je armen vol gestolen goed. Ik zou eerst de bewaking, als die er al is met zijn “voeten in het vuur houden”
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.