Nu in theater: ‘The Story of Kenny B’

1
Foto - William Rutten.

Met zijn indrukwekkende levensverhaal tourt Kenny B komende tijd langs diverse theaters in heel Nederland. Kijk hier voor alle speeldata, want deze unieke theatershow genaamd ‘The Story of Kenny B’ mag je echt niet missen!

Van de jungle van Suriname naar Paramaribo naar Nederland. Van vredesonderhandelaar tot asielzoeker. Van vijftien nummer 1 hits in Suriname tot monsterhit ‘Parijs’ in Nederland. Kenny B vertelt over zijn indrukwekkende leven, aan de hand van eigen songs en klassiekers van o.a. Sam Cooke, Bob Marley en Earth Wind & Fire.

De regie voor deze eerste theatershow van Kenny B is in handen van zijn goede vriend Jörgen Raymann. Leer Kenny deze avond nog beter kennen en geniet van zijn muziek. Kijk voor kaarten en alle info op KennyB.nl.


1 REACTIE

  1. die tijd dat je bij bouterse was vergeten wij niet hoor , ons en vele echte Surinamers zullen je optreden niet bezoeken , en blijf maar daar in Nederland
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.