Buschauffeur die militair mishandelde in verzekering gesteld

8
VIDEO: Onderzoek naar mishandeling militair door buschauffeur
Het beeld werd door een mede weggebruiker gemaakt.

De buschauffeur die op 11 maart jongstleden een militair mishandelde aan de Van ’t Hogerhuysstraat in Suriname, is vandaag aangehouden en in verzekering gesteld.

Tussen de twee mannen, de 35-jarige buschauffeur J.H. en de 41-jarige militair O.T., was die ochtend een woordenwisseling ontstaan. Ze gingen elkaar daarna te lijf, waarbij de buschauffeur de militair ernstig heeft mishandeld toen deze op de grond lag.

Dat was allemaal te zien in een filmpje, gemaakt door een voorbijganger. Na de mishandeling stapte de chauffeur in zijn bus en reed weg. Tegen hem werd aangifte gedaan.

De Surinaamse Militaire Politie stelde samen met de politie een onderzoek in naar dit incident.

Vandaag melde de buschauffeur zich samen met zijn advocaat bij de politie. Hij werd na te zijn voorgeleid in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

8 REACTIES

 1. Over een paar dagen mag hij naar huis.
  Een stevige potige vent die een mager vrouwtje heeft mishandeld en overal blauwe plekken had en naar de dokter moest is na 4 dagen vrij gelaten. Dus mensen handel je eigen zaken af.
  gemodereerd

 2. Tekenend voor de situatie van het leger. Deze buschauffeur moet daar toch niet heelhuids de plek verlaten? Ik althans zou hem de kans niet hebben gegeven. Hopelijk doet de rechter er wat aan.
  gemodereerd

 3. ach nipte eventjes inschakelen en dan rijdt hij de volgende dag weer bus en kan dan iemand anders in elkaar timmeren die wat zegt over zijn rijgedrag
  gemodereerd

 4. Buschauffeur doet gangster dan waarom is hij niet als een gangster alleen gaan aanmelden?? en die collega militair die erbij stond en niet optrad?? Die kan opgehoepeld worden uit de dienst. hij is het dragen van het uniform niet waardig.
  gemodereerd

 5. Je ziet trouwens helemaal niks man. Alleen maar sensatie onderling creëren. Zolang er geen oorlog is in Suriname hoeven ze hun apepakjes niet aan te trekken en zeker niet in het openbaar! Daar moet meer op gelet worden. Laat ze in hun kamp alleen met hun uniformpjes, want het is echt geen gezicht als ze zo erbij lopen en alsnog in elkaar worden gebeukt.
  gemodereerd

 6. A collega fu a soldier na wan b0el3r. Prif a jip ing collega. Lagie mang.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.