Brandstichting bij fastfood restaurant Golden Wings Kwatta

3
Wagen van het Korps Brandweer Suriname
Archieffoto: Wagen van het Korps Brandweer Suriname.

Onverlaten hebben afgelopen nacht getracht het pand, waar fastfood restaurant Golden Wings Kwatta in is gevestigd, in brand te steken. Dit gebeurde woensdagochtend rond 03.00u aan de Kwattaweg in Suriname.

Een alerte voorbijganger ontdekte een beginnende brand. Hij zag rook uit het gebouw komen en schakelde de politie in. Na controle bleek dat het oostelijk deel van het bedrijfspand schroeischade heeft opgelopen.

Het pand rook sterk naar brandstof. Het vermoeden bestaat dat het gebouw overgoten is met gasoline. De ingeschakelde brandweer was ter plaatse, maar hoefde niet op te treden. De schade is beperkt gebleven.

Omstanders hadden het vuur voor de komst van de brandweer reeds geblust, bevestigd voorlichter van de Surinaamse brandweer, Anthony Grootfaam, tegenover Waterkant.Net. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

De politie van Kwatta is belast met het onderzoek.

3 REACTIES

 1. Dader(s) opsporen en met benzine flink overgieten en in de fik steken.
  Klaar is Kees hij doet geen kwaad meer, en is gelijk genezen van alles.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Zo slecht zijn de produkten die ze vetkopen ook weer niet, waarom.zou iemand de zaak in brand willen steken?
  gemodereerd

 3. Alweer, was het filiaal Latour ook niet afgebrand .De verzekering moet zijn huiswerk goed doen , want in Suriname zijn wij erg creatief en vinden altijd wel wegen om aan de nodige centen te komen .
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.