Bolletjesslikker (61) week op intensive care omdat bolletjes er niet uit komen

17
Bolletjes drugs Suriname

Een 61-jarige man in België, heeft een week op de intensive care gelegen omdat hij 24 bolletjes cocaïne die hij in Suriname had geslikt, niet eruit kon poepen. De verdachte Andimore M. stond deze week voor de rechter.

Hij verklaarde dat hij op vakantie in Suriname was, toen hij vernam dat zijn oom en tante waren overleden. Om de begrafeniskosten te betalen, besloot hij om voor 2.400 euro cocaïne aan te kopen in Suriname en deze in bolletjes naar België te smokkelen en daar met winst te verkopen.

Hij slikte 26 bolletjes cocaïne en vloog terug naar Europa, waarbij hij feilloos thuis in België aankwam. Daar kwamen niet alle bolletjes echter langs de natuurlijke weg uit zijn darmen; ook niet na gebruik van laxeermiddel. Slechts 2 bolletjes kwamen eruit en hij begon zich ziek te voelen.

De smokkelaar besloot bij het ziekenhuis aan te kloppen voor hulp. Uiteindelijk zijn in het ziekenhuis 24 bolletjes met in totaal 288 gram cocaïne (straatwaarde 14.000 euro) uit zijn lichaam gekomen. Hij heeft hiervoor een week op de intensive care afdeling gelegen.

Uiteindelijk werd de politie ingeschakeld en de 60-plusser riskeert nu vijftig maanden cel voor de invoer van cocaïne.

17 REACTIES

 1. De ultieme koeriers maag. Alle kosten op hem verhalen, en straf laten uitzitten. Als ie nog de status van verblijf heeft, intrekken en opdonderen naar Suriname.

  Zal m leren
  gemodereerd

 2. Nu mag hij uitleggen bij welke “ondernemer” hij zijn inkopen heeft gedaan.
  gemodereerd

 3. In Nederland zeggen wij altijd ”domme Belg,” op zich is dit al dubbel zinnig!
  Dit wordt nu helemaal bevestigd, 2,400 € uitgegeven voor niets, en nu zit hij
  in de bajes. Geld weg familie zonder hem al begraven of gecremeerd, wat een
  klootzak zeg!!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Op het gebied van Cocaïne is Suriname dus wereldberoemd geworden. Zelfs buitenlanders komen naar mijn eens geliefd land om hun cocaineslag te slaan. Omdat deze slag niet volledig is geslaagd hebben wij er kennis van genomen.
  De succesvolle komen dus niet in het nieuws. ik vraag mij nog steeds af hoe de Cocaïnehandel in Suriname zo welig kan tieren.
  Wie zijn de grote (politieke) honden die deze handel in Suriname beschermen en laten floreren.
  Ik schaam mij intussen een Surinamer te zijn daar ik het niet eens ben met de Cocainekoers die Suriname vaart.
  Opsluiten die grote honden en ik zal mijn mond houden in welke richting jullie moeten zoeken.
  Ik zal wel een tip geven: Wie ooit aan de cocaïnehandel betrokken is geweest kot er nooit meer vanaf. Dus:l eenmaal cocaïne altijd tanfassie.
  gemodereerd

 5. Jaja, dat is het risico van het vak. Waarschijnlijk werken de darmen minder goed op oudere leeftijd. Mooie les voor toekomstige bolletjesslikkers.
  gemodereerd

 6. Ik woon al meer dan 40 jaar onafgebroken in Suriname en weet niet waar of hoe ik aan cocaine zou moeten komen in het land. Deze Lambiek komt voor een week op vakantie in Suriname, zijn oom en tante gaan onverwacht dood in België en hij weet feilloos, in dit voor hem vreemde land, cocaine te vinden om de begrafeniskosten te dekken, terwijl.het nooit zijn bedoeling was geweest om als onschuldige toerist cocaine te smokkelen? Lambiek denkt zeker dat de Surinaamse rechters dommer zijn dan de gemiddelde Belg.
  gemodereerd

 7. Wat een zielig excuus van deze domme idioot.
  Het is gewoon een ordinaire crimineel, die even dacht wat bij te klussen.

  Dus lekker laten zitten die bolletjes, dan doet deze ouwe zak het nooit meer.

  Enne wel nog even de zorgkosten op deze idioot verhalen, want een week op de Intesive Care kost heel duur, meer dan de waarde van de bolletjes!
  gemodereerd

 8. Nou deze Belg mag niet klagen, mijn vriend heeft er 6 weken in het Ziekenhuis
  gelegen. Hij heeft tulpen bolletje geslikt, en die komen pas na 6 weken eruit!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 9. Koeriertje van de veroordeelde drugscrimineel DDB. Roven, stelen en graaien uit de staatskas is er niet meer bij, dus terugvallen op zijn oude msdadige praktijken.
  gemodereerd

 10. De chirurgen zullen vast wel een paar krentenbolletjes hebben achtergehouden.
  gemodereerd

 11. Roept herinnering op aan die oude man in A’dam oost die met een open gesneden buik in zijn woning werd gevonden. Die had het avontuur met een grewelijke dood bekocht.
  gemodereerd

 12. laat die belg maar daar en 50 maanden zitten dan zien wij die oen hier nooit meer terug
  gemodereerd

 13. was hij een Nederland talige belg of een Frans talige belg , maakt niet uit een gewone domme belg
  deze belg zal ook zeggen we gaan volgende week met een raket naar de zon , iemand zei maar daar is het toch bloed heet , hij zei wij gaan ’s nachts
  gemodereerd

 14. Je ziet wat er kan gebeuren hè? Watje heb jij die man geholpen met dit feit in Suriname? Jij bent toch een ouwe bolletjesslikker ex ndp aanhanger! Heeft die man je adviezen niet goed gevolgd, ouwe hollepropper?
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.