Surinamer schiet Dominicaan neer na ruzie over vrouw

7
man schiet
Foto ter illustratie | credit: VisitLakeland hunter in morning sun via photopin (license)

Een discussie tussen een Surinaamse en een Dominicaanse man over een vrouw, is dinsdagmorgen uitgemond in een schietpartij. Dit gebeurde rond 09.30u op de goudconcessie Kriki Neygi te Brownsweg in Suriname.

Uit het onderzoek blijkt dat de verdachte, een Surinamer die bekend staat als Bigi Skin, niet wilde dat een 24-jarige Dominicaan met een vrouw die op het goudveld werkzaam is, moest bemoeien.

Er ontstond hierover een woordenwisseling tussen beide mannen, waarbij de verdachte zijn rivaal met een jachtgeweer dat hij bij zich had, neerschoot. Na de schietpartij verliet de schutter de plaats.

De 24-jarige gewonde Dominicaan werd naar de Medische Zending overgebracht en van daaruit naar de Spoedeisende Hulp. Hij verkeert buiten levensgevaar zegt de politie.

De politie van Brownsweg werkt aan de aanhouding van de schutter.

7 REACTIES

 1. De verdachte dacht daarom heet hij verdachte wie nie wil horen moet voelen. Tik dja
  gemodereerd

 2. De schutter kan alvast Nibte beginnen te contacten want blijkt dat zodra Nibte een zaak aanvecht, er geen andere wet en regelgeving meer geldt dan wat Nibte voorlegd dus, hij gaat niet opgesloten worden. Nibte staat momenteel boven strafrecht en grondwet in Suriname
  gemodereerd

 3. die surinamer denkt dat die vrouw zijn bezit is , wat een klojo , als ze hem oppakken gelijk zijn ballen met het jachtgeweer eraf schieten , , de man with the golden gun
  gemodereerd

 4. @ WAT

  Met een gas pistool is het beter, dan kan hij lekker lang genieten van de pijn!!
  Wat een domme eikel man: vrouwen zat in Su waarom, overgaan op deze stomme
  weg ????? Misschien een aanhanger van de Nat: Domme, Partij. Klojo een vrouw
  is niet jou en omgekeerd bezit, blijft met je klavieter vanaf.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. *SD

  Nibte is advocaat en komt op voor de rechten van haar cliënten! En blijkbaar is ze heel goed in haar werk. Dat ze powisi vrij kreeg, komt omdat die agressieve agenten hier, abnormaal veel geweld hebben gebruikt!

  Bij het geval van deze meneer bigi sking, is het ook voor u aannemelijk om te geloven wat de media schrijft. Die waarheid word in de rechtszaal beproefd
  gemodereerd

 6. Ik vind het de schuld van de vrouw, de politie moet haar vieze rol ook onderzoeken om de daadwerkelijke oorzaak te achterhalen. Want pe 2 mang e fiti, wan 3e vrouw de altijd schuldig.
  gemodereerd

 7. Beide heren zien de vrouw niet als hun bezit, ze vochten dus niet om de vrouw, maar om hetgeen de vrouw bezit.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.