Organisator feest en eigenaar muziekinstallatie krijgen elk SRD 10.000 boete

8
Organisator feest en eigenaar muziekinstallatie krijgen elk SRD 10.000 boete

Ondanks herhaaldelijke waarschuwingen van de Surinaamse politie worden er toch privé feesten georganiseerd. Zondagavond hebben de autoriteiten weer een privéfeest stopgezet. Dit keer ging het om een verjaardagsfeest te Waterland in het district Para. 

Een gemengde eenheid die zich bezighoudt met de Operatie ‘Veilig Suriname’ stuitte zondagavond omstreeks 19.30u op het feest, waar bijkans 100 feestgangers aanwezig waren. Er werd muziek afgespeeld met grote geluidsversterkers.

De organisator en de eigenaar van de muziekinstallatie werden een bestuurlijke boete van SRD 10.000 opgelegd. De wetsdienaren hebben een Mitsubishi canter met muziekinstallatie in beslag genomen. De feestgangers werden allemaal door de politie verwijderd.

“Er is geen lockdown, dat wil niet zeggen dat iedereen alladol mag feesten. Covid bestaat nog steeds”, benadrukte de politie. Ze doet nogmaals een beroep op de samenleving om zich te houden aan de maatregelen van de overheid. “Privé feesten zijn niet toegestaan” merkte de politie op. 

8 REACTIES

 1. Mooi zal ze leren en eigenlijk moet elke bezoeker als boete zwerfvuil op gaan ruimen. We moeten beginnen met de heropvoeding.
  gemodereerd

 2. een boete van SRD 10.000 is toch nietszeggend iedere eigenaar en organisator hoest dit zo op.
  In euro’s gemeten, tegen een koers van 24 SRD, is dit circa 416 euro. Een ticket van de SLM naar Suriname visa versa is meer dat dit bedrag.
  Natuurlijk heeft dit geen afschrikkende werking dus gaan de feestende organisatoren en eigenaren normaal door.
  Gewoon een boete geven gelijk aan US$ 10.000 kijken wie dan nog durft, behalve Bouta en Bravo dus de stelende rijken, feesten te organiseren
  gemodereerd

 3. Het zou beter zijn indien de Sranang pipel kijken naar de documentaire op YouTube onder de titel Plantage Historie. Een echte aanrader dan hoef je niet te feesten om eens wat leerrijk te kijken over Suriname
  gemodereerd

 4. Ma het was niet prive. Iedereen mocht komen, zelf mensen uit Holland.
  Zaak geseponeerd. Verdachten heengezonden
  gemodereerd

 5. Komen jullie zondag hier aan de pluto straat naast de hakrinbank in.
  Omdat er geen hoge functionarisen daar op feest waren konden ze stoer doen. Kom di kartel leden hier stopen. Ik daag jullie uit
  gemodereerd

 6. Steeds hoor je dat er een feest is in district Para. Ze doen de naam van hun district een eer! De naam zegt het al, a man para boi, ze zijn echt gestoord.
  gemodereerd

 7. waarom is die massameeting op 26 februari van de ndp niet stop gezet , nou mensen heel simpel , welke gemengde eenheid dan ook durft iets tegen ddb met zijn boeven partij de ndp te doen , ze schijten al in hun broek als die dictator zijn bek open doet
  maar bij dit feest spelen ze popie jopie
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.