Identiteit drie verkeersdoden Coronie bekend: vierde slachtoffer buiten levensgevaar

7
Soerin Rambharos (25)

De identiteit van de drie verkeersdoden, die maandagavond vielen bij een verkeersongeval op de Oost-Westverbinding in Suriname, is bekend. 

Bij het tragisch ongeval is de 64-jarige eigenaar van de grijs gelakte Toyota Mark-X tevens bestuurder, Samigoen Kramontono overleden. Hij reed samen met drie inzittenden over de bovenvermelde weg, toen het voertuig van de weg raakte en in de trens op z’n kop belandde.

Twee van de drie inzittenden overleden ook ter plaatse. Het gaat om Ritesh Doerga (38) en Soerin Rambharos (25). Het vierde slachtoffer S.G. (23) wist op tijd uit de auto te springen. Hij raakte hierdoor gewond en werd per ontboden ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Volgens de politie is dit slachtoffer na medische behandeling huiswaarts gestuurd.

De agenten van Coronie die ter plaatse voor onderzoek aanwezig waren, gingen in hun uniform de trens in om de slachtoffers uit de auto te halen. Ze hebben alle drie ontzielde lichamen uit de wagen gehaald en langs de weg geplaatst.

Met het heengaan van deze drie slachtoffers is de verkeersbarometer in Suriname gestegen naar 18.

7 REACTIES

 1. 100% reden ze hard. Misschien zelf biertje gepakt na het werk. Mark X is geen auto voor Su.
  Is snel mr voor gladde , brede wegen. Niet voor die cross straten van Su.
  Heel triest. Moge hun ziel in vrede rusten.
  Politie metbuniform in het water. Dat moet. Het zijn mensen die misschien gered konden worden.
  gemodereerd

 2. Hierbij kan een grote snelheid onoplettendheid cq drank een rol spelen.bij dit ongeluk de 4 de persoon alleen kan vertellen wat er precies is gebeurd.en die sturen ze huiswaarts.tja…ūü§Ē
  gemodereerd

 3. Wat is dat toch met die Toyota Mark-X auto’s?

  Zijn dat afgekeurde exemplaren vol met produktiefouten of zo?
  Of zijn de bestuurders totaal onbekwaam.
  gemodereerd

 4. Deze wagens zijn niet bestemd voor SU,1.het zijn wages met heelveel taktische sensoren,die niet berekend voor onze karresporen2.het niet verstaan van de waarschuwingen die uit de dashboard klinken spelen daarbij een grote rol.3.de alniet snuggere rijders weten niet Dat de sensor van balans op de weg(oneffen/slechtbegaangare)niet of nauwelijks kan reageren door de toestand van de weg, waardoor de trekkracht van de wagen oncontroleerbaar wordt en door onervarendheid van de bestuurder/ster,alleenmaar brokkenvoorkomen. Die wagen is voor duivelse coureurs en mag je nooit met één hand besturen.
  gemodereerd

 5. Mijnheer Rozenblad,u bent een kenner van die auto.Het is niet uitgesloten dat u er een bezit.You know ecactly how to keep this beast going.Inderdaad wat u hier stelt.Die wagen is supersnel en je moet je dashboard goed kennen,voor je gaat stunten.Het onderzoek moet uitwijzen wat in feite de oorzaak van dit eenzijdig en zeer treurig ongeval is geweest,echter bestaat er bij mij het vermoeden dat er sprake is van een oncontroleerbare snelheid met alle gevolgen van dien.
  gemodereerd

 6. The real dutchman,dan moet je nooit een auto bij een automarkt kopen.Laat je eerst inlichten over die auto voor je iets zegt mie mang.Ik onderschat niemand,maar de reactie van de chauffeur was te traag.Je moet die wagen kunnen controlen en je moet je dashboard goed kennen.Het is net de cockpit van een vliegtuig.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.