Dure iPhones buitgemaakt bij overval op telefoonwinkel Hermitage Mall

7
Dure iPhones buitgemaakt bij gewapende overval op telefoonwinkel
Voorbeeldfoto

Bij een gewapende roofoverval op een telefoonshop aan de Lalla Rookhweg in Suriname, zijn zondagavond zes dure iPhones buitgemaakt. Dit gebeurde omstreeks 20.30 uur in de Hermitage Mall bij unit Gamestar.

Volgens de shopmedewerker stapte een man de zaak binnen en deed zich voor als een klant. Hij liet twee iPhones uit de etalage kast halen om zogenaamd te bezichtigen. Beide mobiele telefoons plaatse hij vervolgens op de kast.

Hij ging daarna in zijn tas en haalde een vuistvuurwapen te voorschijn. Daarmee hield hij de verkoper onder schot en pakte de twee telefoons van de kast en nog eens vier iPhones uit de kast.

Onder bedreiging van het vuurwapen maakte de rover in totaal zes dure telefoons buit. Volgens de shopmedewerker is de waarde per telefoon USD 1650. Gamestar is voor bijkans USD 10.000 benadeeld. 

Na de daad verliet de dader de plaats met medeneming van de buit. Een tweede dader stond op de uitkijk. Beiden zijn na de daad weggereden op een bromfiets.

De politie van Uitvlugt heeft de aangifte opgenomen en is bezig met de opsporing van het duo. Het onderzoek duurt voort.

7 REACTIES

 1. Wat een dure apparaten zeg. 6 toestellen met waarde van bijna 10 duizend usd. Potverdorie. Ik vind een telefoon van 2 of 300 usd al veels te duur.
  Dat geld kan je beter uitgeven aan een perceel of huis bij Panamerican om af te lossen ALS je het überhaupt hebt…
  Maar die jonge mensen willen het nieuwste van het nieuwste altijd.
  gemodereerd

 2. Het lijkt alsof er een vloek over Suriname is gekomen. Elke dag weer overvallen op winkels, inbraken in huizen, roofovervallen op ondernemers…
  Suriname is diep gezonken en is behalve een narco- ook een crimineel land geworden.
  Onbegrijpelijk dat niemand instaat is om het tij te keren. Beleidsmakers zitten er voor spek en bonen, dieven, rovers en pedo’s hebben vrijspel. Burgers zijn mikpunt en slachtoffer.
  Het land te echt te gronde gebracht. De vraag is, is er nog iemand in Suriname die integer is, visie en leiderschapskwaliteiten heeft, om Moks-aleisie te vervangen. Het is dankzij hem dat de criminaliteit hoogtij viert. Iedereen wijst naar Chan maar niemand heeft de ballen om de moks-aleisie te noemen die niks anders dan een grote O is.
  gemodereerd

 3. Denk dat het nu hoogtijd wordt voor lijfstraffen in Suriname. Eerste delict een vinger, tweede 2 vingers en derde een heel hand.
  gemodereerd

 4. Eigenaar is een afzetter. $1650 ve iPhone? Zelf de nieuwste iPhone kost in de eu €1000, en in de vs onder de $1000.

  De consument in Suritje wordt standaard afgezet. Producten kosten 4 tot 5x duurder dan inkoopprijs. A gers a consument e bai wan vliegticket gi ala den product san am schaf aan.

  De dief is nu bruut bestolen, boehoe.
  gemodereerd

 5. ai na miiii , , jij snapt er ook geen bal van waarom alles zo duur is in Suriname , Suriname moet bijna alle goederen importteren , en door toe doen van anderen gaan de kosten van die goederen omhoog , eerst de falende ndp regering , twee dat china containers vast hield en drie dat rusland Oekraïne binnen viel , nou jij merkt het daar toch ook in Europa , maar jij krijgt genoeg terug omdat Europa veel geld heeft , maar hier in Suriname is er geen geld , alles gestolen door die ndp
  we hebben geen medelijden met die telefoonwinkel , wie kan er zo’n dure telefoon kopen , o ja de ndp-ers want die hebben geld
  gemodereerd

 6. @ Boesskowtoe

  Het komt door het slappe beleid van Chan en zijn klote regering, ze zitten
  daar alléén om geld van de staat te vangen. Werken ho maar hij Chan, zou
  alles voor elkaar krijgen, daar heb ik niet mijn twijfel over. Maar wat zijn criminaliteit
  bestrijding betreft, is het gewoon 0,0 %.Het land gaat helemaal naar zijn male moer.
  Het is gewoon een rovershol en niet anders, je kan bij wijze van spreken je eigen
  familie niet meer vertrouwen man.(Ik de mijne wel, het zijn hard werkend mensen)
  ”En ik ben heel trots op ze allemaal”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.