Drie doden bij tragisch verkeersongeval te Coronie

4
Drie doden bij tragisch verkeersongeval te Coronie

Bij een tragisch verkeersongeval in Coronie zijn maandagavond drie doden te betreuren. Het ongeval met een auto gebeurde rond 19.30u op de Oost-Westverbinding in Suriname, ter hoogte van kilometer 124. 

Vier mannen zaten in het voertuig, toen de auto door tot nog toe onbekende reden van de weg raakte en ondersteboven in een trens terecht kwam. Vernomen wordt dat de slachtoffers allemaal bekneld raakten in het voertuig.

Een van de mannen wist tijdig uit de auto te springen. Deze 23-jarige man verklaarde dat ze vanuit Paramaribo naar Nickerie reden. Het gaat om bouwvakkers die klaar waren met werkzaamheden.

De ontzielde lichamen werden door omstanders en de ingeschakelde brandweer uit het water gehaald. De politie van Coronie is ter plaatse voor onderzoek.

4 REACTIES

 1. het blijft een uitdaging om de afstand Paramaribo – Nickerie af te leggen met een maximum snelheid van 80 km per uur. Het wordt 240 km afleggen in minimaal 3 uur. Dan komen daar de zone bij waar 15 km lang maar 40 km per uur gereden mag worden. Ook zijn er plekken waar binnen de bebouwde kom aangepaste snelheden gelden. Er zijn heel veel personen die het, ondanks al deze maatregelen tbv de veiligheid , presteren om het in minder dan 3 uur af te leggen. Dan gaat het echt heel erg snel. Dat betekent dat er een snelheid wordt gereden die weinig verbeelding nodig heeft om te begrijpen dat men aan veel risico’s wordt blootgesteld. De gaten in de wegen en voertuigen die de nodige problemen geven. Een klapband en oververmoeidheid liggen op de loer. Het is zeer verdrietig dat zovelen op deze weg het leven af moesten geven of hun verdere leven gehandicapt zijn gebleven. Houd je aan de voorgeschreven snelheden blijft een roep in de woestijn. Overmoed is een gevaarlijke inspiratiebron die ons vertelt: “Mijn overkomt het niet”.
  gemodereerd

 2. Zou hier te hard gereden zijn, en tevens alcohol in het spel zijn ???

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. vlak voor ingi kondre
  daar is de weg niet optimaal
  van paramaribo naar nickerie? om 19.30?
  die hebben heel erg hard gereden, je ziet ze vaker voorbij komen op de doorvoer met een bloedvaart.
  sorry…. maar geen medelijden mee
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.