Brutale rover rukt portemonnee van vrouw weg voor supermarkt

5
Brutale rover rukt portemonnee van vrouw weg voor supermarkt 
Voorbeeldfoto

Een vrouw in Suriname, is zondag op klaarlichte dag beroofd van haar portemonnee met geld. Dit gebeurde rond 10.00u voor een supermarkt aan de Indira Gandhiweg.

Ze had 1.000 SRD en 50 euro in haar portemonnee en stopte voor een supermarkt om een pak mondkapjes te kopen. Ze stond voor de supermarkt om geld te nemen uit haar beurs. 

Plotseling kwam er een man van achteren en pakte haar portemonnee met inhoud weg. De brutale rover nam daarna de benen. Hij was niet gewapend.

De vrouw liep geen letsels op, maar schrok hevig door zijn handelingen. Zij deed aangifte bij de politie van De Nieuwe Grond van de beroving. De dader is vooralsnog onbekend.

5 REACTIES

 1. Als ze hem te pakken krijgen moeten ze hem, ook op klaarlichte dag
  een kogel door zijn hoofd jagen. Maar eerst @ Debby vragen, want die zal
  het niet leuk en lekker vinden. Ze moeten en mogen stelen van haar, maar niet berechten of doodschieten! Neen Debby: je hoeft niet bang te zijn, want A. Amoksi
  Alesie en Chan S. gaat dat niet laten gebeuren. ( Ze zijn te slap ervoor.)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Ik zou voor de gein met een oude protemonnee – gevuld met krantenknipsels – opzichtelijk rond lopen en kijken of het bij de dieven opvalt en het weggerukt wordt uit mijn handen.
  gemodereerd

 3. Jacko jij hebt gedeeltelijk gelijk , maar jij hoeft niets aan debby te vragen , die zal dat roven ook wel toepassen daar in de bijlmer
  die paarse kopstukken hebben de touwtjes nog in handen wat criminaliteit betreft en ze voeren het op om hier in Suriname steeds meer chaos te verspreiden , wij zeggen het gaat pas weer beter met ons Suriname als jij die paarse kopstukken een kogel door hun kop jaagt , jij hebt al eens aangegeven om als vrijwilliger dit te doen .
  gemodereerd

 4. Jammer dat ze geen .45 bij zich had.

  Blam blam blam, klaar.

  Ik zie al dat ik een wapen vergunning nodig heb. Soema kan set mi kon? Wat gaat het me kosten? Kande mi kan gi len wan na Leonsberg, mi ab wan tjin kluis toe
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.