Bestuurder valt even in slaap en knalt tegen EBS paal

6

De bestuurder van deze auto is zondagmiddag tegen een stroompaal van de NV Energie bedrijven Suriname (EBS) geknald. Het gaat om een eenzijdig verkeersongeval dat plaats vond aan de Hannaslustweg.

De automobilist reed over bovengenoemde weg, gaande richting de Magentakanaalweg, toen het ter hoogte van de Percussieweg mis ging.

Het vermoeden bestaat dat de bestuurder in slaap zou zijn gevallen waardoor hij met zijn voertuig aan de andere zijde van de weg terecht kwam, met de botsing als gevolg.

De politie van verkeer unit midden kwam ter plaatse voor onderzoek. De meerijder klaagde van pijn aan haar borst. Ze werd middels een visum naar de Spoedeisende Hulp (SEH) verwezen.

6 REACTIES

 1. Slapen doe je in een bed en niet achter het stuur man gelukkig was die paal daar om je te stoppen anders hadt je mensen doodt gereden.
  gemodereerd

 2. Vaak lees je ‘vermoedelijk’ in slaap gevallen achter het stuur. Er zijn veel vermoeide bestuurders op de weg, wees alert.
  gemodereerd

 3. Er moet een wet komen in Suriname, die in tegenstelling tot al die andere wetten in Suriname echt moet worden nageleefd. Deze wet moet luiden. In slaap vallen achter het stuur: rijbewijs definitief kwijt. Dit om herhaling te voorkomen
  gemodereerd

 4. Heet deze man niet toevallig Rohan (zie ander bericht op Waterkant).
  Ja, klaarkomen achter het stuur van een rijdende auto heeft vervelende gevolgen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.