Auto knalt tegen EBS-mast en vliegt vervolgens in brand vlakbij Torarica

4
Auto knalt tegen EBS-mast en vliegt vervolgens in brand vlakbij Torarica

De bestuurder van een Toyota Mark-II is afgelopen nacht tegen een EBS-mast vlakbij hotel Torarica geknald, waarna de auto in brand vloog. Dit gebeurde rond 01.30u ter hoogte van Tangelo aan de Kleine Waterstraat.

Harvey Laing, voorlichter van het Korps Brandweer Suriname (KBS), zegt dat de melding van de autobrand omstreeks 01.30u binnenkwam. Bij aankomst van de Surinaamse brandweer stond het voertuig reeds in lichterlaaie.

Volgens Laing kwam het voertuig eerst tegen aan EBS-mast en vloog daarna in brand. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. De auto is nagenoeg geheel afgebrand. De oorzaak is vooralsnog onbekend.

De politie van het ressort Centrum heeft de zaak in onderzoek.

4 REACTIES

 1. Hard rijden kan de enige reden zijn show geven.
  Zulke figure moet zelf opdraaien voor alle schade etc en niet de verzekeringsmaatschappijen!
  gemodereerd

 2. Auto’s en EBS-masten. De mast (peaness) heeft blijkbaar een grote aantrekkingskracht op de auto (fedjaina). Ze kunnen blijkbaar niet zonder elkaar.
  gemodereerd

 3. eindelijk heeft een ebs paal terug geslagen en de auto met een vonk in brand gezet , ebs palen kijk wat jullie collega ebs paal deed , dus jullie moeten dan ook terug slaan met een vonken regen als jullie aangereden worden
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.