Verdachten roofoverval op Coca Cola leverancier klemgereden en aangehouden 

9
Verdachten roofoverval op Coca Cola leverancier klemgereden en aangehouden 

Twee verdachten die afgelopen woensdag een Coca-Cola leverancier bij een mislukte roofoverval hadden neergestoken, zijn zaterdagavond in deze auto (foto) klemgereden en aangehouden. De aanhouding vond plaats aan de Mohamed Rashied Pierkhanweg ter hoogte van Leiding 20.

Leden van Surveillance Regio Midden signaleerden het vluchtvoertuig, waarmee de verdachten na de beroving de plaats hadden verlaten, zaterdagavond rond 19.45u op bovenvermelde lokatie. Dit resulteerde in de aanhouding van twee verdachten. De politie is bezig met de opsporing van nog twee voortvluchtige verdachten.

Op die bewuste dag waren de leveranciers bezig goederen uit te laden toen zij door twee mannen, die gewapend waren met messen, werden aangevallen. De chauffeur rende weg, maar zijn bijrijder werd door het duo aangevallen. Hij is gestoken in zijn arm.

Na de daad stapten beide verdachten in een gereedstaand voertuig en reden weg.

Leverancier gestoken bij overval voor winkel

9 REACTIES

 1. Dit soort gasten moeten met naam, toenaam EN foto van hun kop in alle kranten komen. T volk heeft er recht op te weten wie de abanies zijn. Opsluiten deze gasten en laat ze i d gevangenis lekker werken voor hun eten. Genoeg percelen, straten die schoongemaakt moeten worden. Zware kettingen aan hun poten zodat ze niet kunnen vluchten. Er moet nu drastisch opgetreden worden.
  gemodereerd

 2. De chauffeur rende weg, maar zijn bijrijder werd door het duo aangevallen. Hij is gestoken in zijn arm.
  =========
  Weer je collega in de steek laten en als een “Watje” wegrennen. Er komt voorlopig geen einde aan de criminaliteit in Suriname. Het leven gaat steeds duurder worden met het oog op de nog verstikkende IMF maatregelen. Het volk zal honger lijden en de criminaliteit zal verder toenemen. Ik zie op korte termijn geen plannen van de regering om extra banen te creëren en de productie te verhogen. Deze regering wacht met lede ogen op toekomstige inkomsten uit gas en olie. Dat zal pas over drie of vier jaar zijn.
  gemodereerd

 3. Welke etniciteit was dat? eLeeftijd? Woonplaats en distrikt?

  Hierdoor ontstaat een goed beeld in de samenleving waar ze op moeten letten en kan de overheid, justitie en politie beleid maken en voor een beter veiligheid zorgen.

  De samenleving hoort ingelicht en geinformeerd te worden en voorbereid te zijn voor een goede veiligheid(s)gevoel.

  Als de overheid, justitie en politie deze zaken niet meldt en zichtbaar maakt in de samenleving, is het slecht beleid en bestuur en zal er geen veiligheid in de maatschappij en de burgers zijn.
  gemodereerd

 4. Zonder enig proces standrechtelijk executeren en wel, met publiek erbij!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. @ Debby

  Domme Debby sorry dubbelzinnig, toen deze klootzakken die kerels van
  Coca cola trachten te beroven waren er geen politie agenten. Ze hebben hun pas later gearresteerd ze zijn op zoek naar de andere 2 tal. Het geval van die andere
  recividist is dat hij is weggerend, dus daarom hebben ze op hem geschoten. Maar
  jammer in zijn buikstreek, ik had liever op zijn hoofd of zijn hart! Weg met alle dieven ongeacht, etnische achtergrond. Debby ik had je slimmer ingeschat maar heb
  me deugelijk vergist, en je bent pro criminaliteit zo dom kan iemand niet zijn !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. JZwartmans
  13 maart 2022 Bij 11:24
  Zonder enig proces standrechtelijk executeren en wel, met publiek erbij!

  sari tori

  Jacko

  Kogels zijn op dus wordt er alleen maar Pang! Pang ! Geroepen.
  gemodereerd

 7. debby wie is die powisie , is dat jou vriendje , en deze twee nietsnutters ken jij zeker ook wel , ja waarom ze die vrienden van jou geen kogel gaven ? of dit zijn paarse agenten die hen aanhielden
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.