Lichaam in appartement is van 35-jarige vrouw; sprake van zelfdoding

12
Lichaam in appartement is van 35-jarige vrouw; sprake van zelfdoding

Het lichaam dat vanmorgen in dit appartement aan de Martin Luther Kingweg in Suriname werd aangetroffen, is van de 35-jarige vrouw S.S. Ze zou door verstikking om het leven zijn gekomen.

De buren van de vrouw hadden haar bijna een week lang niet gezien en besloten vanmorgen rond 11.00u poolshoogte te nemen. Uit het appartement kwam een onaangename geur, hetgeen voor hen de aanleiding was om de politie in te schakelen.

Bij aankomt van de politie bleek dat de ruimte op slot was. Deze werd middels een reserve sleutel geopend, waarna haar lichaam werd ontdekt. Omdat zij met plastic over het hoofd werd aangetroffen, werden de onderzoekseenheden van de Surinaamse politie ingeschakeld.

Uit onderzoek is komen vast te staan dat er geen sporen van inbraak aan de woning zijn gevonden. Er zou volgens de politie geen sprake zijn van een misdrijf, maar van zelfdoding.

De vrouw was al een week niet aan het werk verschenen. Dinsdag werd ze voor het laatst gezien. Haar lichaam is afgestaan aan de familie.

Praten over zelfmoord? Ga naar uw huisarts of bel PCS 477190 of de crisishulplijn 114 (van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 15.00u).

12 REACTIES

 1. Gen sporen van inbraak…maar wel een reserve sleutel……om de deur van buiten uit te kunnen openen…zonder braak dus….
  gemodereerd

 2. Het lijkt me heel.moeilijk om suïcide te plegen met een plastic zak om je hoofd. Zodra je het benauwd begint te krijgen zal je onwillekeurig die zak van je hoofd trekken of kapot scheuren. Daarentegen is een plastic zak om.iemands hoofd houden en die persoon op die manier verstikken, helemaal niet zo moeilijk. De mensen die deze zaak moeten onderzoeken, lijken me liever lui dan moe.
  gemodereerd

 3. een reservesleutel zou kunnen , die heeft toch de appartementen verhuurder , ze moeten wel goed onderzoeken of het wel echt zelfmoord is , een plastic zak om haar hoofd kan ook met bedoeling gedaan zijn en het lijkt op zelfmoord
  Roy Horp de beste vriend van dbb werd dood aangetroffen met een veter van een sportbroek om zijn nek en hangende aan een stoel , direct werd gezegd dat het zelfmoord was , maar is verder nooit goed onderzocht
  gemodereerd

 4. Zelfdoding met een plastic zak lijkt mij heel sterk . Hier in Suriname hangt men zich op drinkt azijn of gramasoon ( koeli cola ) of als je een wapen hebt schiet je een kogel door je kop zoals Walter.B. Oja en niet te vergeten de beroemde Bosjesbrug .
  gemodereerd

 5. De persoon bij wie de reserve sleutel was moet beter aan de tand gevoeld worden. Iets klopt niet. Deze vorm van zelfdoding is niet normaal.
  gemodereerd

 6. Klopt helemaal wat men zegt reserve sleutel en benauwd krijgen als je een zak om je hoofd doet trek je automatisch weg
  gemodereerd

 7. Henkes, jij maait het gras voor mijn voeten weg. Een hele goedkope manier om de zaak in de doofpot te stoppen. Tot zelfmoord te bestempelen. Je kan aan je ballen voelen dat iets niet klopt. Suriname heeft kennelijk nog nooit gehoord van DNA onderzoek.
  gemodereerd

 8. @ Henkes

  Behalve lui en ook niet geschikt om dit onderzoek te doen, zelf jij en ik
  als leek weten dat. Het is een kwestie van verder deken, dan je neus lang
  is. Mijn vermoeden is: dat zij haar eerst lieten stikken, en daarna het plastic
  om haar hoofd hebben gedaan!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 9. U heeft gelijk het klopt niet helemaal niet zodra je door die zak het begin warm te krijgen ga je het direct verwijderen iemand heeft het gedaan kan niet anders iemand die ook een sleutel van dat huis heeft misschien zelf gekopieerd
  gemodereerd

 10. GEEN SPOREN VAN INBRAAK betekent nevernooit dat er geen sprake is van INSLUIPING en met reservesleutel nota bene lijkt mij deze zaak uiterst verdacht. POLITIE TE DOM OF TE LAKS. OF GEWOON SEKSISTISCHE ONVERSCHILLIGHEID. HORRIBLE…
  gemodereerd

 11. Zelfmoord met allern plastic over het hoofd lijkt mij niet logisch. Indien de handen vrij waren zou het een natuurlijke reactie zijn om het plastic te verwijderen.

  Wie had de reserve sleutel ?

  Dit zaakje / verhaal klopt niet en vereist nader onderzoek.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.