Man verkracht 29-jarige buitenvrouw nadat ze seks met hem weigert

12
vrouw huilt

Een 29-jarige vrouw in Suriname heeft aangifte tegen haar vriend gedaan, wegens verkrachting en bedreiging met enig misdrijf tegen het leven gericht. Dit zou vrijdag rond middernacht hebben plaatsgevonden in Wanica. 

Volgens de aangeefster woont zij in een huurhuis en kreeg ze gisteravond bezoek van haar vriend, die de huur voor haar betaald. De man komt af en toe bij haar, omdat hij zelf ook een gezin heeft. 

In de avond toen ze beiden naar bed gingen, wilde de vriend seks met haar. Ze weigerde dit, omdat zij zich niet lekker voelde. Dit viel niet in goede aarde bij de man, die de dame vervolgens tegen haar wil in seksueel misbruikte. Volgens de aangeefster werd zij verkracht.

Het slachtoffer moest daarbij klappen incasseren en werd met de dood bedreigd; als ze naar de politie zou stappen zou de man haar vermoorden. De doodsbange vrouw wist geen raad en schakelde uiteindelijk wel de Surinaamse politie in.

Ze werd met een visum verwezen naar de Spoedeisende Hulp voor behandeling. Het onderzoek duurt voort.

12 REACTIES

 1. Is deze misdadiger en verkrachter al opgepakt door de politie. Of is de politie nu bezig om zich voor te bereiden op hoog bezoek van de president en gevolg.

  Deze misdadiger en verkrachter is veel erger dan de heler Powisie. Dat is mijn persoonlijke mening. Dus politiemannen, goed mikken deze keer. Niet op de benen, maar hoog tussen de benen mikken. En laat deze man daarna te voet lopen naar de EHBO.
  gemodereerd

 2. Span torie. Zij zegt, hij zegt. Wie spreekt de waarheid? Hem gaan ze alvast niet geloven.
  gemodereerd

 3. Hij gaat na 3 dagen vrolijk naar huis.
  Waarom betaal je niet zelf je huur???
  Jij geeft die man macht over je.
  gemodereerd

 4. Ach neks no fout is toch normaal dat hij beloond moet worden vr zijn loyaliteit. En bovwndien moet deze dame toch weten wrom hij haar onder zijn hoede hft genomen.
  Wel moet deze menr weten dat wanr hij thuis bezig is met zijn vrouw dat ht mogelijk is dat er n ander over ht raampje komt springen daar waar hij huur betaald.
  gemodereerd

 5. Veel van de commentaren geven excact aan wat er fout is in de verhouding tussen de sexen in Suriname. Ik ben een man, maar nee is nee zelfs in het huwelijk. Vrouwen zijn geen objecten die kunnen worden gekocht en dan moeten doen wat de man wil. Terecht spreekt men schande van de slavernij, maar in Suriname worden vrouwen nog steeds als slaven behandelt.
  gemodereerd

 6. Ik keur het af dat die man u verkracht heeft.

  Maar mevrouw u heeft zich in een afhankelijk positie gemanoeuvreerd. U woont in het huis van die man. Hij slaapt niet elke dag bij u.
  U gaat soms zin moeten maken. Des te sneller was u van hem af. Want nu bent u van hem af, maar zeer waarschijnlijk gaat u nu zelf de huur moeten ophoesten.

  Nogmaals nee is nee, maar u had kunnen weten dat u op onbegrip zou stuiten.
  gemodereerd

 7. eigenschuld , je had niet met die man een relatie moeten beginnen , wist jij niet dat hij een andere vrouw had , nou jij bent een domme koe , je had hem de eerste dag al onder zijn ballen moeten schoppen
  gemodereerd

 8. Zeker vaak in je ballen geschopt he watje, als je die tenminste hebt! Hij betaald huur en zij moet terug betalen met haar geslachtsdeel. Die vrouwen verkopen Zichzelf voor een huurhuis tegenwoordig. Als hij geen huur zou betalen zou ze niks van hem willen. Voor wat, hoort wat bij de vrouwen in Suriname. Ze leven als prostitués zonder dat ze het doorhebben. Vriend? nee, eerder een agressieve klant die na betaling niet kreeg wat hij wilde!
  gemodereerd

 9. Die hele huur torie gaat ons niks aan, but..
  A man pai a huur fi, wan kon srib drape, alsof je niet weet wat dat betekend, dan omdat joe jaloers tak a man ab eng gezin en aw opo in a manteng go na eng gezin baka, dan a verkracht joe? Ala den tra lesi a vrouw no ben kar eng verkrachting. A man vrouw moes jagi a man kmopo uit a oso, kan ie permanent bij ‘ik ben gewoon jaloers’ blijven.

  Dan te a mang o kon tang na eng, a no ab interesse moro. Bitch please. Vieze hoer Ben je
  gemodereerd

 10. Mevrouw de golddigger, als je deze meneer een goede behandeling geeft valt hij je nooit meer lastig. Was je doos 1 week lang niet en verras hem na die week…..geloof me, deze valt je nooit meer lastig. Je moet daarna wel een goeie schimmelreiniger gebruiken SUCCES…EN LAAT VOORAL WETEN HOE HET IS AFGELOPEN!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.