Inbrekers betrapt in woning van hun uitlandige buurman

5
Politie in Suriname

De politie van Latour heeft vrijdagochtend twee inbrekers op heterdaad in de woning van hun buurman. betrapt Dit gebeurde rond 04.00u aan de Pontsteeg in Suriname.

De 25-jarige Ronaldo S. en 31-jarige Vyasa L., pleegden de inbraak in het huis van de buurman, die zich momenteel in het buitenland bevindt. 

De mannen verschaften zich toegang tot de woning door de voordeur van het huis met een koevoet te forceren. Eenmaal in de woning zetten ze heel wat goederen klaar om deze vervolgens weg te nemen.

De ingeschakelde politie verscheen na de melding ter plaatse voor onderzoek en de twee werden in het huis betrapt. Ze hadden een televisie, een gascilinder en nog andere huishoudelijke spullen klaargezet op mee te nemen.

De inbrekers werden aangehouden en overgebracht naar het bureau. Ronaldo en Vyasa zijn oud bekenden van de Surinaamse politie. Ze zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

5 REACTIES

 1. Ik heb liever gelezen, dat ze in een lijken zak werden afgevoerd. Saka
  Saka( MPPdagu.) ”Nee zelfs een hond heeft meer principe”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Steeds lees je weer dat het oude bekenden zijn van de politie. Is alsof er geen verbetering in zit dus waarom deze carousel criminelen weer op vrije voeten stellen om daags erna hen weer arresteren?
  Zou je ze liever geen “levenslang” geven?
  gemodereerd

 3. Van je buren moet je het hebben.
  Er is een verhaal over jaloersheid op de buren. Het gaat als volgt.
  Een man was jaloers op z’n buren omdat die alles hadden. Hij gunde het z’n buren niet en ging bij een magiër langs. Hij smeekte en smeekte en uiteindelijk gaf de magiër gehoor aan zijn wens: alles wat de man zelf zou krijgen, kreeg hij, maar de buurman zou er twee keer zoveel krijgen.
  De man begon te brainstormen hoe zijn buurman alles af te pakken, dus waar kwam hij op?
  Hij maakte 1 van zijn ogen blind. Gevolg: de buurman werd blind aan beide ogen. Toen groef hij een put. Gevolg: de buurman kreeg 2 putten. Resultaat: de geheel blinde buurman viel in een van zijn putten en kwam om.
  Moraal: luiheid/jaloersheid maakt van de mens een moordenaar.
  gemodereerd

 4. Netjes. En nu voor langere tijd wegstoppen. Jammer dat er geen werkkampen in Suritje zijn.

  Is dat ik me huis niet aan een blaka gladde haar aal (ze zij slick toch) wil verkopen, zodat a mek maximaal winst tap mi ouderlijk huis. Mi ne gun deng dati.

  Maar a joeroe e doro foe seri, want verbetering no kon de komende 50 jaar. Kande baka 100, naar niet nu. Jammer genoeg. Dan maar een vakantie huisje proberen te kopen in Spanje of elders.

  In Spanje gaat de Surinaamse jeugd toch al naar kaboela feestjes. Ja te drape…mi sa hor deng id gaten
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.