Dienstwapen en 30.000 SRD van politieman gestolen uit auto

16
wapen

Een tas van een politieman, met daarin een dienstwapen en 30.000 SRD, is zaterdag gestolen uit een voertuig. Dit gebeurde rond 16.00u aan de Afobakaweg in Suriname, ter hoogte van mast 43.

Vernomen wordt dat de agent zich samen met enkele vrienden ter plaatse bevond, toen een voertuig met enkele mannen daar stopte. Ze zochten naar een recreatieoord. 

De mannen bleven even ter plaatse en reden daarna weg. Na een tijdje begaf de politieman zich naar zijn voertuig en constateerde dat zijn tas inhoudende het geldbedrag en wapen was weggenomen. Hij schakelde terstond de politie in. De auto was niet op slot.

De politie van Paranam heeft de aangifte opgenomen. 

16 REACTIES

 1. De politie leert de burgers geen waardevolle spullen in je auto te laten en zij doen ht keer op keer. Waarom loopt de politieman met zoveel geld en slingert daarmee en met zn wapen???
  gemodereerd

 2. Zijn toch wel goede tijden in Suriname aangezien vakbonden etc steeds protesteren dat het niet goed gaat met ambtenaren maar merk dat vaak politiemensen met veel geld overstraat lopen en wat nog thuis zal zijn weet joos?
  gemodereerd

 3. Wanneer gaan ze eens politiemannen ontslaan, die hun wapen onbeheerd laten en laten steken?
  gemodereerd

 4. Als je in Suriname een panklare kip in het stuwmeer gooit, weet je toch dat de pirengs de kip zullen verslinden, als de Njan Dringi Partij een massameeting met gratis eten en drinken organiseert te OCER weet je toch ook dat er duizende gasten erop af zullen komen,. Zo ook moet je weten dat in het Suriname van nu, je tas met waardevolle spullen erin gestolen zullen worden als je de auto niet afsluit. Heeft deze ‘ boro ede’ agent de afgelopen 12 jaar wel in Suriname gewoond?
  gemodereerd

 5. Hier geloof ik geen ene moer van na wan setie tori dja,wat het geld betreft
  is privé, ma a wapen. Mi likki wan Corpchef bo jagie yu likki wan dagu gwé.
  Als je bij de Politie of krijgsmacht bent, is je wapen belangrijker dan je ouders.
  Wat voor ”LUL” is deze zakkenwasser dan ??

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. Pfffff zijn de politie agenten van ons nonchalant, dom, hardleers of verkopen ze gewoon hun wapens onder t mom van ” het is gestolen uit mn voertuig”. Wat doet een politieman met srd30.000 op zak?? Maar wel klagen over salarisverhoging. Sorry hoor maar er moet snel schoonschip gemaakt worden i h korps. Aan al dit soort “diefstal tories” zit een heel stinkend luchtje
  gemodereerd

 7. Heeft deze politieagent dan niets geleerd van de vorige diefstallen die zijn colegas ook hebben mee gemaakt. En hoe dom is de politie dan dat ze steeds weer een dienstwapen en zulke grote geld bedragen onbemand in de auto achter laten . En maar klagen dat ze niet goed genoeg verdienen . Sorry hoor maar ik geloof er niks meer van wat de popo zegt hier in Su .
  gemodereerd

 8. heeft deze agent wel opleiding genoten bij de politie of door vriendjes politiek binnen gehaald je ben een mongool van de bovenste plank als je jezelf nog agent durft te noemen.
  welke agent laat zn wapen en zn doekoe onbeheerd achter alleen in suriname kan dit.
  deze agent moet de zak krijgen er uit met zulke waanzin ambtenaren .
  gemodereerd

 9. Pasgeleden is een militair inelkaar geslagen en nu een politieman beroofd. Zijn er alleen naar watjes in het leger en politiekorps.
  gemodereerd

 10. Verhoging 17% no sari? Moni de genoeg blijkbaar.
  Auto was niet op slot? Wat een dommie. Dienst auto zeker.. ‘no wan sma no gas eng’. Maar geen benzine om hun werk uit te voeren, alleen om te chillen.

  Kies eng mars mooi. Hij moet geschorst worden tot nader orde. Drieng droengoe, dan achteraf jo tak geld is gestolen. Hij liegt
  gemodereerd

 11. Wat een politieagent met SRD 30.000 doet? Ik denk dat de meeste van jullie nog steeds slapen. De politie is de meest corrupte organisatie in een land.
  gemodereerd

 12. Meneer moest verplicht “buiten” werken van @em.
  Meneer had net enkele boetes geïnd in santo dorp, onderweg naar huis nog effe snel een pindasoep bij tante verorberen, beetje chillen en toen… Toen kwamen de boeven.

  Indien de boetes digitaal waren vastgelegd, dan was de boete per post verzonden en benzine bespaard. Bij te late betaling hoeft meneer ook niet naar buiten, extra verhoging etc etc.
  Het kenteken van de boeven kan ook niet telefonisch worden opgevraagd, want niemand zit op kantoor.
  gemodereerd

 13. Zelf dacht ik dat een dienstpistool op de heup moet hangen van een politieagent. Als dat niet zo is dan is sprake van grove nalatigheid met verstrekkende gevolgen. Op staande voet ontslag!!!
  Wat het geld betreft mag u zelf invullen.
  Wist niet dat kale kippen nog veren hadden…….
  gemodereerd

 14. Als in Nederland een politie agent met zoveel geld op straat loopt,wordt gelijk een onderzoek gestart.
  CORRUPTIE
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.