165 krapé-eieren in boot onderschept tijdens gezamenlijke patrouille

5
165 krapé-eieren in boot onderschept tijdens gezamenlijke patrouille 

Jachtopzieners hebben in samenwerking met de politie van Albina, afgelopen nacht een gezamenlijke patrouille uitgevoerd op de Marowijnerivier. Daarbij is een man aangehouden met krapé-eieren in zijn bezit. Dit gebeurde rond 03.00u op de Marowijnerivier in Suriname. 

Tijdens de patrouille trof de gezamenlijke eenheid een boot op de rivier aan, waarin vier mannen inclusief de bootsman voeren. Bij een van hen werd in totaal 165 stuks krapé-eieren aangetroffen, die hij niet lang terug had geraapt.

De verdachte en de schilpadeieren werden overgedragen aan de politie van Albina voor verder onderzoek. 

Nagegaan moet worden of de andere passagiers, die in de boot aanwezig waren, zich ook schuldig hebben gemaakt aan het feit. Indien dit wel het geval is zal de Surinaamse politie het vissersvaartuig met bijbehorende buitenboordmotor in beslag nemen.

Het onderzoek duurt voort.

5 REACTIES

 1. Mensen zijn in staat alles op te eten wat ze maar in hun mond kunnen stoppen. Jammer dat de mond geen verstand heeft. Jammer dat het verstand de mond niet bedient.
  Maar het is wel te leren!!
  gemodereerd

 2. Dit krijg je in Suriname als de politie, bewakers etc, allemaal een kantoor baan willen. De boeven en criminelen hebben vrijspel.
  gemodereerd

 3. Hulde aan deze jachtopzieners, dat zij hun kantoor verlaten en in de avonduren patrouilleren en boeven oppakken. Goed werk mannen. Hebben jullie die boeven ook een paar flinke meppen gegeven.
  gemodereerd

 4. eigen+mening , jij springt ook van de hak op de tak , eerst doen de jachtopzieners niets volgens jou , en dan zeg jij de jachtopzieners doet goed werk , nou ze hadden al die personen een kogel moeten geven , verdomd blijf van die schilpaddeneieren af en we zeiden het al eens eerder , laat het leger Galibi en Matapica beschermen en iedere gast ook toeristen die een voet op die stranden zet direct de poten van zijn lijf afschieten klojo’s
  gemodereerd

 5. De beste straf voor deze klootzakken is, eitjes laten uitbroeden onder het zand
  met hun erbij!!!! Dus ook onder het grond begraven deze pleuris honden.
  En dat een maand lang, zonder vreten uiteraard.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.