VIDEO: Vp Brunswijk bezoekt door hoog water getroffen gebied

8
VIDEO: Vp Brunswijk bezoekt door hoog water getroffen gebied

De Surinaamse vicepresident Ronnie Brunswijk heeft vandaag een bezoek gebracht aan het Boven Suriname gebied, dat onlangs door hoog water is getroffen. De vp bracht een oriëntatie bezoek aan het dorp Guyaba.

“Wanneer we praten over empathisch en dienend leiderschap dan kunnen we een voorbeeld nemen aan onze vicepresident”, aldus ABOP parlementariĂ«r Genevievre Jordan over het bezoek van de vp.

In het Instagram filmpje is de vp te zien bij zijn bezoek aan het dorp. Daar onder de situatie vanaf de lucht gezien. Beide filmpjes zijn gedeeld door DNA-lid Jordan.

8 REACTIES

 1. Het zijn zn mensen. De regering gaan niets voor de mensen doen. Het is de keus die ze hebben gemaakt die ze nu op hun bord krijgen.
  gemodereerd

 2. Mevr. G.Jordan ….. voor Suriname en voor de man Himself … zou het beter zijn als de VP in het Boven Suriname gebied ” voor goed ” zou blijven. In dat gebied kan de VP zich nuttig en dienstbaar maken.

  Hier in Paramaribo …. als VP …. is hij Big {bidyi bravo} FOR NOTHING … politiek wise !!!!!!
  gemodereerd

 3. debby jij lult van uit Nederland , dus het klopt jij bent de ndp’er mansaram , ja jij valt vaak door de mand
  gemodereerd

 4. VP , U hebt toch wel lieslaarzen meegenomen , maar op veel plekken zal een duikerspak nodig zijn.
  VP , U laat U zien in het rampgebied en dat waarderen elke Surinamer , behalve de ndp- ers , die zullen wel zeggen , U en de regering doen niets voor het binnenland , maar trekt U er maar niets van aan , want bij de ndp is het water ook gestegen tot hun lippen.
  gemodereerd

 5. Wanneer we praten over empathisch en dienend leiderschap dan kunnen we een voorbeeld nemen aan onze vicepresident”, aldus ABOP parlementariër Genevievre Jordan over het bezoek van de vp.
  ===========
  Natuurlijk, helemaal eens met Genevievre. Deze VP is heel bijzonder, voorzitter ABOP, topvoetballer, eigenaar voetbalclub, concessiehouder van diverse goudmijnen, ex-DNA voorzitter, veroordeelde crimineel en nu VP. God weet wat er nog te wachten staat in dat land. In elk keval gaat de poppenkast kewoon door.
  gemodereerd

 6. Als het water jullie overlast veroorzaakt, dan kunnen jullie het water toch ook overlast veroorzaken?
  Oh, dat hebben jullie al gedaan? Door de bossen te kappen en het grond vol te stoppen met kwik?
  gemodereerd

 7. A Go, a luku en a si, dan san a doe?

  Saide a no tek a helikopter span eng anga overlevingspakketten trowe gi den sma??

  Waarom gooit hij geen geld voor z’n eigen mensen? Stap in die volgauto, welkom
  gemodereerd

 8. A go orienteer? Ha die ZN notitie boek of een tablet bij zich?? Wat heeft ie zo opgeschreven dan? Hij heeft tenslotte volgens Wikipedia op de universiteit gezeten in de VS.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.