woensdag, april 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Onderzoek naar mishandeling militair door buschauffeur

VIDEO: Onderzoek naar mishandeling militair door buschauffeur

-

Does Travel - naar Suriname

Er gaat momenteel een video viraal op social media, met name Facebook, waarop te zien is hoe een militair in uniform op de openbare weg in Suriname wordt geslagen door een man vermoedelijk een buschauffeur.

De Surinaamse Militaire Politie heeft reeds samen met de politie een onderzoek ingesteld naar dit incident. “Wij betreuren het incident ernstig en kijken uit naar het resultaat van het onderzoek”, zegt Defensieminister Krishna Mathoera.

De bewindsvrouw doet een beroep op collega militairen en de samenleving om zoals het hoort in een rechtstaat, eveneens het resultaat van het strafrechtelijk onderzoek af te wachten en zich te onthouden van voorbarige conclusies en emotionele uitingen.

Het filmpje in kwestie:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Mathoera, is het onderzoek al afgerond van de 2 gesabotteerde patrouille boten in het saramaccakanaal of zijn ze vergiftigd.?


    gemodereerd
  2. Wat een zwakke vertoon van de militairen. Ze waren met zijn tweeën en toch krijgen ze een pakslaag. Dit is wat Mathoera gemaak heeft van het leger. Hoe gaan ze het Tigrigebied ooit heroveren op de guyanezen.


    gemodereerd
  3. eigen+ mening , nou jij zal wel geen militaire dienst gehad hebben , jij bent iemand die van de zijlijn zit te schreeuwen , ben jij soms ook daar bij het openluchtmuseum in Arnhem geweest om samen met die paarse nietsnutters te schreeuwen tegen Anton de Kom , jij was zeker ook in Den Haag toen om onze president en zijn vrouw en de nabestaanden van Anton de Kom voor rot werden gescholden


    gemodereerd
  4. Flauwe kul, deze zijn toevallig eerlijke militairen zonder geweer, laat die domme busschauffeur dat maar doen tegen gewapende bouta-militairen en zal dat niet kunnen navertellen. Precies zo een geval van die goud heler die op de vlucht sloeg, auto tegen een mast botst en vervolgens zn vrouw en kind achterlatend. Gelukkig maar en is die niet levend vanaf gekomen. Hiera 1 misdadiger minder


    gemodereerd
  5. Ik stond erbij en ik keek ernaar……ik snap niet dat zijn collega toekeek en niets deed…..ze waren beide uniform….beschermen geeft geluk dat hij niet in de usa was…of hij was dood nu of voor heel lang in de bak….een politie of militair in uniform/ of tijdens hun dienst aanvallen is een FEDERAL CRIME.


    gemodereerd
  6. @ Moen

    In Su is alles mogelijk, die Collega is gewoon een lul, als er inderdaad op
    front gevochten zou zijn, dan was hij zeker gevlucht! Maar zo zien jullie het weer, zonder wapen zijn ze stuk voor stuk paarden L..llen. Ik heb geleerd om mijn
    collega’s niet achter te laten, ook al leeft hij niet meer.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  7. Zo dat is een keer andersom. Zonder vuurwapen zijn ze blijkbaar niet zo flink. Dit leger is een lachertje. Twee mitairen die als het goed is toch getraind moeten zijn in ongewapend gevecht en in topconditie zouden moeten zijn kunnen niet op die zijn werk zittend doet. Een schande. De hele handel een maand in de kazerne houden en laten drillen door mariniers, commando’s of luchtlandingstroepen. En dan twee keer per jaar een foto’s en apptitude test. Wie daar niet aan voldoet, krijgt een waarschuwing en bij de tweede keer ontslag. Zo gaat het in een echte krijgsmacht.


    gemodereerd
  8. A3

    Wat je hier allemaal schrijft is in Su niet toepasslijk, in NL wel.
    Ben ik ff blij dat ik daar niet hoefde te dienen, wat een trieste
    vertoning man.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES