Zoon steelt goederen van vader bij afwezigheid

3
politie-suriname-in-actie-nieuw

Quince S. (34) is op vrijdag 4 maart voor diefstal middels braak door de politie van het bureau Flora opgespoord en aangehouden. De vader van deze verdachte deed op zondag 27 februari aangifte tegen zijn 34-jarige zoon.

Volgens verklaring van de aangever moet zijn zoon Quince tijdens zijn afwezigheid, in de periode van 25- op 26 februari een groot aantal goederen van hem hebben weggenomen. Het gaat om onder andere autobatterijen, broodtoasters, mobiele telefoontoestellen, rol kabels en andere nog op te geven goederen.

Het is niet de eerste keer dat de verdachte zich schuldig maakt aan diefstal ten nadele van zijn vader. Bij zijn aanhouding werden er kabels die aan zijn vader toebehoren bij hem aangetroffen. De aangever herkende zijn goederen positief, meldt het Korps Politie Suriname.

De verdachte gaf bij de voorgeleiding aan slechts batterijen en toasters te hebben weggenomen, die hij heeft verkocht aan anderen. Het onderzoek tot het achterhalen van de andere goederen en de helers duurt voort.

3 REACTIES

  1. OMG, weer diefstal wetgeving strenger maken, strafbare feiten verzwaren.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.