Vrouw (26) bevalt in toilet en gooit baby uit raam naar buiten

9
baby-dood-suriname

De samenleving in Suriname is maandag opgeschrikt door het nieuws dat een babylijkje in een plastic zak op een achtererf aan de Soekhoelaan werd aangetroffen. Het gaat om een pasgeboren baby die dood in een doksenren door een huisgenoot werd gevonden. In deze zaak heeft de afdeling Kapitale Delicten van KPS de moeder inmiddels achterhaald. 

De vrouw die tot deze lugubere daad is overgegaan is de 26-jarige M.M., moeder van twee kinderen. Ze was hoogzwanger van haar derde kind en pleegde maandag vermoedelijk kindermoord c.q kinderdoodslag. Ze is in het belang van het onderzoek door Kapitale Delicten in verzekering gesteld.

Volgens M.M. kwam ze die dag van de dokter en kreeg ze plotseling hevige pijnen. Op dat moment snelde zij zich naar het toilet en bracht een meisje ter wereld. De meedogenloze moeder kon de politie niet aangeven of het kind levend of dood was geboren. Ze plaatste de baby gelijk na de geboorte in een zak en gooide die vervolgens in de doksenren, op het achtererf.

Het babylijkje werd door de  stiefvader van M.M. ontdekt. Hij kweekt doksen en merkte op dat de dieren niet aten. Hij nam poolshoogte en ontdekte het lijkje in de ren. Na de ontdekking schakelde hij de Surinaamse politie direct in. 

Vernomen wordt dat de vrouw de relatie met de verwekker van het kind had beëindigd. Ook blijkt dat haar ouders niet op de hoogte waren van haar zwangerschap. Ze is terzake artikel 350 en 351 van het wetboek van Strafrecht te weten kinderdoodslag en kindermoord in verzekering gesteld. Voor deze strafbare feiten staan maximale gevangenisstraffen op van respectievelijk 6 om 9 jaar.

Het babylijkje is door de politie ter obductie in beslag genomen.

9 REACTIES

 1. OMG is het enige wat ik kan uitbrengen OMG.
  Wat nog een dierlijk gedrag met 1 verschil dat sommige dieren hun kleintjes eten.
  Dit dier eet het niet eens maar gooit het “over de schouders” in een zak richting de doksen plaats.
  Geen woorden voor wat een dierlijk gedrag.
  Ze wilt wel benen wijd plaatsen kreunen etc op zoek naar een man noch niet eens een vader te noemen om deze vervolgens te proberen te strikken.
  Ai ma die Surinaamse mannen weten beter bootje varen voor je plezier
  Er is geen straf hiervoor zelfs mentale begeleiding is verloren tijd want zodra het dierlijk instinct opkomt drijven die vraagt om momentelijk genot is alles dat denken kan uitgeschakeld.
  gemodereerd

 2. Die bitxh een zak om de kop zetten en de zak goed afsluiten.

  26 jaar, 3kids waarvan ze de 3e vermoord heeft, terwijl ze nog thuis woont, ipv te wonen in het huis vd man die haar mag gebruiken. Ze kan zichzelf beter verkopen. Verdient ze nog wat.
  gemodereerd

 3. Moord is moord vooral zo een onschuldige baby, moordenaar verdient de maximale straf.
  gemodereerd

 4. Wat vreselijk.
  We moeten in Su komen met een wet waar de verwekkers van kinderen dikke alimentatie moeten betalen.
  Men moet geen baby’s links en recht maken. Het is een mens die je op de wereld zet. Nu gaat deze vrouw de bak in en de 2 andere kinderen??
  Geen geld, geen huis, geen baan, maak geen kindjes.
  Dit is een vreselijk verhaal.
  gemodereerd

 5. Hoe kan iemand in godsnaam zo’n lugubere daad plegen en ‘s nachts gewoon en normaal slapen. Dan moet je een aanbidster van de duivel zijn.
  Ik zou de heren autoriteiten willen aanraden beide kinderen bij deze harteloze vrouw weg te halen. Want die gaan vast en zeker ook door een hel.
  gemodereerd

 6. Zij had beter de Baby aan Oom Jacko, laten adopteren !!!!
  Beste Mensen jullie moeten de Moeder niet aan een schandpaal
  vastbinden. De verwekker is hier naar mijns inziens ook schuldig.
  Wat ik niet bergrijp is dit: ze hebben toch anti conceptie kunnen
  gebruiken ????

  sari tori, wan hebi wan tu.

  Jacko
  gemodereerd

 7. Jammer hoor. Echt triest. Je wilt dat kind niet dan geef het aan iemand die wel wilt of had je dat desnoods voor die vader gelaten. Zo ja
  On jou moeder je ook vermoorden tijdens de bevalling toch. Arm kindje 😭😭😭
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.