VIDEO: Suriname krijgt hypermoderne meertalige spoedkliniek

2

Bridge Medical Group N.V. heeft op 7 maart haar eerste hypermoderne en meertalige spoedkliniek geopend. Deze Urgent Bridge Medical Clinic ofwel UBMC, is gevestigd aan de Mozartstraat 84.

Reeds geruime tijd beschikt Suriname over slechts een Spoed Eisende Hulp die gevestigd is in het Academisch Ziekenhuis. Bridge Medical Group N.V. wilde de druk op deze SEH verlichten en inspelen op de medische behoeften van niet alleen de Surinaamse burgers maar ook iedere buitenlandse gast, ongeacht verblijfsstatus, die toe is aan kwalitatieve en betaalbare eerstelijnszorg.

Met deze gedachtegang is hun hypermodern meertalige spoedkliniek geopend, waarbij ze iedere burger kunnen garanderen van (urgente) zorg voor niet levensbedreigende aandoeningen. “Wij zullen open zijn van 6 uur ‘s middags tot 6 uur in de ochtend voor uw gemak, en beschikken over 4 behandelkamers met een internationaal gecertificeerd team bestaande uit doktoren en medische assistenten die Nederlands, Sranan, Spaans en Portugees spreken”, aldus het bedrijf in een persbericht.

“Centraal voor UBMC staat uw gezondheid en comfort; daarom wordt u vanaf onze ingang verwelkomd met sfeervol achtergrond muziek, het geluid van ons stromend waterval, en free wifi. Verder stelt de UBMC klanten in de gelegenheid voor het aansluiten van een Urgency Pass abonnement die u toegang verschaft tot de diensten van de UBMC en waarmee uw medisch dossier digitaal gearchiveerd wordt. Indien u geen pashouder bent, zijn particuliere consults zeker welkom”, meldt UBMC.

2 REACTIES

  1. alleen mensen met geld kunnen daar heen , de gewone man wordt niet toegelaten , let maar op
    gemodereerd

  2. Heren beleidsmakers, kunnen jullie ook geld en tijd vrijmaken voor het aanpakken van de vele steigers in en rond Paramaribo die in zeer slechte staat verkeren waar dagelijks mensen gebruik van maken om naar het werk, naar school en naar de stad te gaan?? Op die steiger in meerzorg is onlangs een vrouw door een verrotte plank gezakt.
    Ook het aanpakken van kleine eenvoudige projecten kan veel voor mensen betekenen.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.