Veroorzaker aanrijding doorgereden; politie zet achtervolging in

2
Veroorzaker aanrijding doorgereden; politie zet achtervolging in

Op de kruising van de Pengel- en Eddy Brumastraat in Suriname, heeft zich maandagavond rond 18.30u een aanrijding voorgedaan tussen twee voertuigen. De veroorzaker is na het verkeersongeval doorgereden.

De bestuurder van een Toyota Passo reed over de Pengelstraat toen een Ist, die over de Brumastraat richting Oranjelaan reed, geen voorrang aan de Passo verleende met de aanrijding als gevolg.

Door de botsing draaide de Ist 180 graden op de weg en scheurde daarna met hoge snelheid richting Fred Derbystraat. De politie die in de directe omgeving was zette een achtervolging in. Of de autobestuurder is achterhaald is vooralsnog niet bekend.

Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. De politie van Centrum is ingeschakeld om de zaak te onderzoeken.

2 REACTIES

  1. That the police chased the car that caused the crash is a lie. I witnessed the accident and the police in the 20 minutes that I exercised in that area, never arrived. Don’t be a liar.
    gemodereerd

  2. Vluchten is een hobby geworden in Su Die dikke heeft het voorbeeld gegeven en velen doen hem na. Special voor de ndp volgelingen en de – ik ben geen ndp aanhanger hoor- , toch pony jij – ja
    boefdraad.boefdraad boefdraad. De man die suriname namens zijn baas in de shit heeft gestort. honden en boefdraad hebben een baas
    zij vinden dart je moet vluchten als je gemoord, verkracht, gestolen heb want in Su is er geen eerlijke rechtspraak Het is pas eerlijk als je de moordenaar en de dief vrijspreekt.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.