Weer gewelddadige woningoverval: gezin in slaap overvallen en beroofd

7
Politie in Suriname

Opnieuw is een gezin in Suriname slachtoffer geworden van een gewelddadige woningoverval. In de nacht van zondag op maandag werden bewoners tijdens hun slaap overvallen door drie met vuurwapens gewapende mannen. Dit gebeurde rond 04.00u aan de Van ’t Hogerhuysstraat in Paramaribo.

Uit onderzoek van de Surinaamse politie blijkt dat de rovers via een schutting het boven balkon hadden bereikt, waar zij het dievenijzer van hebben geforceerd. De schuifdeur van de bovenverdieping bleek niet op slot te zijn. Via die ingang verschaften de daders zich toegang tot de woning.

De slaapkamerdeuren van de slachtoffers werden ingetrapt. Het gezin bestaande uit vader ,moeder en dochter werd onder bedreiging van vuistvuurwapens beroofd van geld en sieraden. Van de heer des huizes maakten de rovers 28.000 SRD buit.

De echtgenote moest schoppen en trappen incasseren. Zij kwam door de schrik te vallen en werd daarbij door de rovers aangevallen en beroofd van een paar oorbellen. De dochter werd beroofd van een geldbedrag groot 6.400 SRD.

Het is niet bekend hoe de daders de plaats hebben verlaten. De politie van Nieuwe Haven heeft de aangifte opgenomen.

7 REACTIES

 1. Al wordt Su leeggeroofd, Chan slaapt prins heerlijk door !!!!!!!
  ”Dat heeft hij van Bouta geleerd”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Het wordt nu toch wel een keertje tijd dat er adequaat wordt opgetreden door de overheid.

  Slappe sukkels daar, trap ze half dood de laadbak in en flikker ze in een cel.

  Burgers gaan vroeg of laat toch echt het heft in eigen hand nemen, met dit achterlijke beleid.

  En dan zie je opeens een paar dieven achter een trekhaak hangen en zo een gratis rondje door de stad maken en dan pas afleveren bij de politie.

  Dan doen ze het echt nooit meer!
  gemodereerd

 3. Chan gaat hier niks aan kunnen doen. Suriname zal nooit en never een Dubai worden, Suriname stikt van de rovers. De straffen zijn lachwekkend voor roof en corruptie. Daarom zullen ze verder gaan met stelen het is de moeite waard.
  gemodereerd

 4. het ligt niet aan de president , want die heeft geen macht , dat zien we toch na 20 maanden , die paarse god beslist alles en geeft vrij af voor moorden en stelen
  gemodereerd

 5. @ Slachtoffer van roofoverval

  Hoezo hij kan er niks aan doen, verdomme hij is de hoogste Burger
  van ”Suriname”, Vader des Vader van Coco en Criminelenland.
  What a f..ck man !!!!!! Hij zit voor zijn eigenbelang daar een copie
  van DDB.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. @jZwartmans ze gaan hem voor grote racist uitmaken. Chan is gewoon een marionettenpop van het systeem. Zelfs de VP heeft grotere ballen.

  Het zou een hele ander situatie zijn als Hindoestanen en chinezen massaal zouden gaan nachtroven, dan zou het hele land op zijn kop staan.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.