Man slaat buschauffeur en vernielt ruit uit boosheid

2

De 28-jarige D.H. heeft zaterdag uit boosheid een buschauffeur in Paramaribo geslagen en een ruit van zijn voertuig vernield. De verdachte was boos omdat de chauffeur zijn afspraak om SRD 1500 te betalen aan hem niet was nagekomen.

D.H. had een afspraak met de chauffeur over de betaling van SRD 1500. Zij ontmoette elkaar en spraken over de betaling. Op een gegeven moment liep het gesprek uit de hand. D.H sloeg de chauffeur en gooide een steen op de bus die een ruit raakte. Na de daad maakte hij zich uit de voeten.

De politie wist de verdachte aan te houden en bracht hem over naar het bureau. Hij ging vreselijk tekeer tegen de wetsdienaren. De man is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De chauffeur had letsel en werd door de politie verwezen voor medische behandeling.

2 REACTIES

  1. Het beste wat D.H. had kunnen doen imdat hij geldgebrek had, was ook van te voren het geld bedrag dat hij de chauffeur kon betalen ook zo aan hem van te voren te geven. Wel verkelden dat hij het resterende bedrag zo snel mogelijk zou betalen.

    De chauffeur heeft zicht niet aan de gemaakte afspraak met de passagier gehouden, maar dat geeft de passagier niet het recht de ruit vd bus met een steen te beschadigen.

    Afspraak is wel Afspraak, maar blijf ook met je vuile handen af van de goederen van derden.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.