Diverse activiteiten stopgezet door leden ‘Operatie Veilig Suriname’

6
Diverse activiteiten stopgezet door leden 'Operatie Veilig Suriname'

Het afgelopen weekend hebben leden van het interventie team ‘Operatie Veilig Suriname’ streng moeten optreden. De gemengde eenheid heeft illegale feesten in Paramaribo stopgezet.

Ook activiteiten bij nachtclubs werden stopgezet en de zaken werden meteen ontruimd. Het gaat in deze om onder andere Blue Grand Café en Binda Mall. De feestgangers werden opgedragen de locatie te verlaten.

Er werd ook een roadblock gehouden aan de Wilhelminastraat van 22.00u tot 24.00u, waarbij twee voertuigen in beslag zijn genomen. Het is vooralsnog niet bekend waarom de politie overging tot in beslagname van beide auto’s.

De gemengde eenheden die belast zijn met operatie ‘Veilig Suriname’ zullen steeds intensiever en effectiever optreden. 

6 REACTIES

 1. 1 week terug een grote massa meeting en nu wilt politie optreden.
  Waar slaat dat op??
  Vandaag was er toch groot feest?? Waarom zijn jullie daar niet geweest.
  gemodereerd

 2. Lockdown is weg maar Corona is uit de Fles. dus mensen denk aan je mondtkapje .
  gemodereerd

 3. Ja ja meten met twee maten zijn ze zeer goed in. Optreden tegen fascistische bijeenkomst van de NDP durfde men niet. Tegen de gewone man of vrouw wordt alles ondernomen om hen het leven zuur te maken. Flinke jongens die het beleid bepalen.
  gemodereerd

 4. Alleen de President en zijn familie en Vrienden mogen Feesten en dat moesten ze weten omdat ze niet tot die clain behorend.ik wil zien als ze ook vandaag bij de VP gaan langs lopen want die is Vandaag ook een jaartje ouder geworden. Dus mensen alert zijn .
  gemodereerd

 5. brown , is wakker en vindt het correct dat feesten stopgezet worden , maar brown toen vorige week jou partij een massa meeting gaf hoorden we jou niet dat ze dat stil moeten leggen , dus jij houdt van paarse feestjes
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.