Zoon steelt auto van 79-jarige moeder en verkoopt deze om drugs te kopen

6
Vitz

In Suriname heeft een 55-jarige zoon een voertuig van zijn eigen moeder (79) verduisterd en verkocht voor 9.000 SRD. Afgelopen vrijdagavond is de verdachte Eric, hiervoor door de politie van Paramaribo in verzekering gesteld. 

Eric is een oud bekende van de Surinaamse politie. Hij heeft zich vaker schuldig gemaakt aan diefstallen ten nadele van zijn eigen moeder. Dit keer stuurde de moeder hem met haar voertuig, een Toyota Vitz, naar een bouwmaterialenzaak. 

Een elektricien was bezig werkzaamheden thuis bij haar te verrichten. Eric is met de auto vertrokken en kwam na drie dagen lopend weer thuis aan. Bij navraag gaf hij te kennen de auto van zijn moeder voor 9.000 SRD te hebben verkocht en het geld te hebben verbrast aan drugs. 

De moeder die de situatie van haar zoon meer dan beu is, stapte naar de politie en deed aangifte tegen hem. De politie arresteerde de man vrijdag en stelde hem na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering. 

Op aanwijzing van Eric is de heler die de wagen had gekocht, achterhaald. Deze is na verhoor met een berisping heengezonden. Het voertuig is terecht. Hangende het onderzoek blijft Eric in arrest.

6 REACTIES

 1. direct een kogel in zijn kop en de heler ook , foei een cel straf of een berisping ? zet geen zoden aan de dijk , ze gaan gewoon door met stelen en helen
  gemodereerd

 2. Je koopt een auto van iemand en het staat niet op zn naam??
  Jij bent je srd 9000 kwijt. Net goed.
  Je zoon van 50 jr moet u uit uw huis trappen
  gemodereerd

 3. —Hij heeft zich vaker schuldig gemaakt aan diefstallen ten nadele van zijn eigen moeder—

  Dus die moeder faciliteert dit elke keer. Zij moet de bak in, aangezien na eng e hor a verslaving in stand
  gemodereerd

 4. Jij wil voor alles wel een kogel door mensen hun kop jagen he ziek watje..? Zelfde moordlustige gedachte als je ex vriend bouta hij heeft je goed geleerd!
  gemodereerd

 5. hans oh , ja jou vriend bouta verdient ook een , ja een kogel , want jou vriend heeft vele Surinamers vermoord , maar jij geilt je erop he
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.