Bromfietser en duorijder klemgereden en beroofd 

2

Een bromfietser en zijn duorijder zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag klemgereden en beroofd van hun vervoermiddel.

Rond 00.45 uur reden beide op de brommer over de Magentakanaalweg. Ter hoogte van een pompstation werd het duo klemgereden door een voertuig. De bromfietser probeerde weg te rijden, maar kwam te vallen.

Uit de wagen stapten twee mannen van wie een gewapend met een vuistvuurwapen. Deze laatste loste een schot in de lucht. Onder bedreiging van het vuurwapen werd het duo beroofd van de bromfiets. Een van de criminelen reed weg ermee, terwijl de ander weer in de auto stapte en wegreed.

De bromfietser heeft als gevolg van de val schrammen opgelopen. De politie werkt aan de opsporing en aanhouding van de verdachten.

2 REACTIES

 1. Het wordt echt tijd dat regering echt wat gaat doen, tegen de criminaliteit.
  Het is één van de ergenis van de bevolking, de regering doet geen ene flikker
  tegenover deze shit zooi!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. De zoveelste beroving op de Magentakanaalweg.
  Is het dan nooit bij de politie opgekomen om zelf over de Magentakanaalweg te rijden (als lokaas te fungeren), per fiets en of bromfiets en of motorfiets en of auto etc, en bekend te maken dat jullie rijden met een groot geldbedrag zodat deze schurken boeven overvallers erop afkomen waarna ze een kopje kleiner worden gemaakt?
  Het gebeurt zo vaak en dan kruipt je het gevoel dat de politie en hun minister van Justitie en Politie nauwelijks gevoel hebben voor daadkracht en inventiviteit.
  Overal ter wereld werkt men undercover met lokteams behalve in Suriname want kennelijk doet de politie het in hun broek voor de overvallers / criminelen.
  Zo vlug mogelijk opruimen die criminelen. Doen jullie ook met ratten door vergif en vallen met voedsel (rijden met een aantrekkelijk geldbedrag) en daarna doden die handel
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.