Vrouwen U-20 voetbalselectie Suriname met 14-0 onderuit tegen VS

15
Vrouwen U-20 voetbalselectie suriname

De U20-vrouwenvoetbalselectie van Suriname heeft vandaag in de achtste finales van de Concacaf-kampioenschappen, met 14-0 verloren van de Verenigde Staten (VS).

De VS, nummer 1 van de wereld, begon de wedstrijd meteen aanvallend en het tempo werd steeds opgevoerd. Bij de rust stonden de Amerikanen met 3-0 voor.

In de tweede helft was haast alles wat de klok sloeg de VS. De Surinaamse dames hadden niets in de melk te brokkelen. De eindstand werd uiteindelijk bepaald op 14-0.

15 REACTIES

 1. Wat goed dat het maar 14 – 0 werd, het had ook 20 – 0 kunnen zijn. Als onze dames heel hard trainen, wordt het de volgende keer 14 – 1.
  gemodereerd

 2. Surinamers kunnen alleen negatief reageren.. Feit is.. Onze Surinaamse dames hebben gespeeld tegen de wereldkampioen.. Ze zouden nooit winnen.. Maar ze zijn wel een ervaring rijker… Dit moet ze juist motiveren om harder te trainen, maar jullie Surinamers breken mensen als ze het een beetje slecht doen… Ik heb ’t over jou @henkes
  gemodereerd

 3. Inderdaad Tranga mina , deze jonge vrouwen voetbalselectie hebben met al die wedstrijden ervaring opgedaan , ze hebben veel wedstrijden verloren met veel doelpunten tegen , maar ook hebben deze jonge voetbalvrouwen een wedstrijd gewonnen , en ze hebben gespeeld tegen de toplanden Mexico en de VS , petje af voor deze jonge vrouwen.
  gemodereerd

 4. Wat een afstraffing! Harder trainen (en minder feesten), de kans dat je met 14-0 afgestraft word, is dan een stuk kleiner. Wie je tegenstander ook mag zijn, verlies nooit je geloof in eigen kunnen.
  gemodereerd

 5. Tranga Mina.
  Surinamers kunnen alleen negatief reageren, zeg je.
  Je ben ook een Surinamer of Surinaamse.
  Als je een kansloze team hebt en je verschijnt toch op het toneel, hoe moet men reageren. De reactie harder trainen en de volgende keer misschien 14-1 is wel op zijn plaats. Zie deze opmerking als een motivatie om beter voor de dag te komen.
  Je kan het ook zien als humor.
  gemodereerd

 6. Terug naar de keukentafel .Brood verdienen met voetballen zal het niet worden.
  gemodereerd

 7. Ze hadden beter thuis moeten blijven, en met kleinere ballen spelen !
  Bv pingpongbal, tennisbal vleesbal of te wel balgehakt en nog lekker ook!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 8. Suriname is geen voetballand. Zowel voor de mannen als voor de vrouwen niet. Ze kunnen meer gaan investeren in de zwemsport en atletiek. Je maakt je als land belachelijk om met 14-0 te verliezen.
  gemodereerd

 9. Alle emotionele opmerkingen ten spijt, dit was een schandelijke vertoning. Echter kan/mag dit niet op het conto van de meisjes worden geschreven. Eerder gebrek aan een degelijke voorbereiding. De meisjes kunnen misschien een trauma van overhouden. Meedoen aan vooral internationale evenementen vergt een goede voorbereiding. Drie of vier weken in training gaan om daarna een (competitie) wedstrijd te spelen zal nimmer goede vruchten afwerpen. Integendeel, het zal een zoveelste snoepreisje blijken te zijn. De tijd dat meedoen belangrijker is dan winnen is al een hele poos voorbij. Ervaring op doen mag zeker, maar laten we voorlopig niet meedoen aan competities waar de tegenpartijen klassen hoger zijn. Eerst ons huiswerk maken. En dat geldt voor alle sporten in ons geliefd Su.
  Telkens smadelijk ten onder gaan en zeggen ” we hebben veel geleerd” legt anno 2022 geen zoden aan de dijk.
  gemodereerd

 10. Dat hoort erbij . Maar hoop en vertrouwen en harder werken zal zijn vruchten afwerpen.
  Het vrouwen voetbal mag wat meer aandacht krijgen.
  Goede opleidingen voor spelers en de technische staf.
  gemodereerd

 11. Ze moeten in de komende wedstrijden alleen maar prof speelsters gebruiken en geen amateurs speelsters.
  gemodereerd

 12. Om een goede winnaar te zijn , moet je eerst leren verliezen en goed met jouw verlies kunnen omgaan. hierdoor raak je gemotiveerd om harder te gaan trainen.
  gemodereerd

 13. Al die Surinaamse dames vervangen door speelsters en spelers uit hol land dit zijn de potten die meer mannelijk zijn dan menig man zoals shanies van der Zanden
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.