Politieambtenaren zien hoe dronken automobiliste in goot vliegt

5
proost
Voorbeeldfoto ter illustratie.

Donderdagavond maakten enkele  politieambtenaren in Suriname, een verkeersongeval live mee. Ze zagen hoe een dronken automobiliste vlak voor het politiebureau van Santo Boma in de goot vloog.

Het verkeersongeval vond rond 21.00u plaats aan de Welgedacht A-weg ter hoogte van de Tampoeweg. De 38-jarige vrouw U.D. kwam van haar vriendinnen, waar ze aan het chillen waren. Na een gezellige avond, waarbij ze wat alcohol had genuttigd, reed ze alleen naar huis.

Onderweg verloor de vrouw de controle over het stuur en raakte van de weg. Daarbij ramde zij eerst verkeersmeubilair en belandde vervolgens met haar auto in de goot. Ze kwam met de schrik vrij. 

De politie die het geval live meemaakte, schoot haar te hulp en schakelde een sleepdienst in voor het wegslepen van de auto.

Voorlopig mag U.D. niet meer achter het stuur deelnemen aan het verkeer op de openbare weg. Zij vormde op die bewuste avond een gevaar voor haar medeweggebruikers. Haar rijbewijs is daarom vrijdag na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie ingevorderd.

5 REACTIES

  1. Stom achterlijk wijf van 38 jaar.

    Wel zuipen maar te stom om na te denken.

    Ze had zich beter hartstikke dood kunnen rijden, is toch niks aan verloren!
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.