Natio Suriname heeft zes nieuwe diasporaspelers erbij

6
natio-suriname

De nationale mannenvoetbalselectie van Suriname is versterkt met zes nieuwe diasporaspelers. Naar verluidt is het naturalisatieproces van de nieuwelingen reeds afgerond. Volgens planning zullen zij komende week hun sportpaspoort ontvangen.

De nieuwe spelers zijn Joey Roggeveen (doelman jong Ajax), Djavan Anderson (verdediger PEC Zwolle), Calvin Mac Intosch (verdediger SC Cambuur), Yanic Wildschut (aanvaller CSKA Sofia), Leandro Kappel (aanvaller Altay) en Jeredy Hilterman (aanvaller NAC Breda).

Bondscoach Stanley Menzo heeft vrijdag de voorselectie bekend gemaakt voor de oefeninterland tegen Thailand op 27 maart. Het gaat om 32 spelers, waaronder de zes nieuwelingen.

Bekijk hieronder de lijst van de complete voorselectie.

6 REACTIES

 1. en hiermee neemt de kans van onze jongens om ervaring op te doen steeds verder af
  “We” zouden nu misschien wel eens wat wedstrijden kunnen winnen en op lange termijn hoeven onze jongeren niet meer te voetballen want ze krijgen toch geen kans tegen de profs en semi profs uit Hol Land. Ma we hebben gewonne van barbados en aruba
  gemodereerd

 2. Magertjes. De grote jongen, Van Dijk bijv. gaan niet meedoen, omdat de eco situatie en de mindset in de failed state dit niet toelaat
  gemodereerd

 3. Succes toegewenst

  Wanneer gaat India nu het kapitaal ter beschikking stellen voor het te bouwen nieuwe Andre Kamperveen voetbal Stadion vd SVB?

  Gebeurt het op dezelfde locatie waar het AK voetbalstadion staat of heeft men een andere locatie op het oog? Voorvalige C. Seedorf voetbalstadion of een andere locatie dat goed bereikbaar is voor alle Surinamers en team aangesloten bij de SVB, waar?

  Alles neemt zo veel tijd in Suriname, terwijl veel zaken door ITC, automatisering, satelieten, onderzoeken enz, veel sneller gebeuren. De hoogste tijd dat Surinamers ook meegaan met deze veranderingen en mee doen (inter)nationaal.

  Deze jongens op profesioneel voetbalgebied kunnen Suriname internationaal in de etalage plaatsen, ook met de olie- en gasvoorraden in de wereld.

  De olie – en gaskranen van putin gaan dicht voor de EU. EU/ Nederland. Frankrijk, Duitsland kijken nu naar andere leveranciers waar dit gehaald kan worden.

  Suriname ( regering, Staatsolie) grijpt nu je kans!, en sluit contracten met de EU voor je olie-en gasbronnen en verdien nu je kapitalen.
  gemodereerd

 4. Wat een samengeraapt zooitje van B en C voetballertjes.

  Als je het in NL niet redt… ben je alsnog een ster in SR.
  Beter wat dan niets moeten ze denken.
  gemodereerd

 5. Geduld is een schone zaak in deze. Er staat een redelijke selectie met een aantal eigen jongens en goede speler Surinaamse jongens die in nederland hun opleiding gehad hebben. Het opleidenvan eigen jeugd moet dan wel structureel aangepakt worden. Prestaties van natio hebben dan een positieve invloed op de jeugd in su, zodat ze ook voetballer willen worden. Dan zullen ze er vol voor moeten leven. Het is niet even 1,2,3 en het staat allemaal. En laten we eerlijk zijn als natio mooie uitslagen weg gaat zetten maakt het helemaal niets uit van welke kant van de oceaan ze komen: wan pipel.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.