Narcotica Brigade houdt twee bekende drugsverkopers aan bij inval 

7
handboeien
Foto ter illustratie

Dino N. (34) en Joël D. (23) zijn donderdag bij een drugsinval op de hoek van de Hof- en de Hoogestraat in Suriname aangehouden met drugs in hun bezit. Beide verdachten zijn oud bekenden van de Surinaamse politie. Ze staan bekend als drugsverkopers.

Toen de Narcotica Brigade bovenvermelde lokatie aandeed, stonden bijkans tien mannen in een groep. Bij het zien van de sterke arm rende iedereen zijn eigen richtingen op met uitzondering van Dino. In de directe omgeving van Dino werd een zak met daarin 16 gram marihuana en 8 gram hasj aangetroffen.

Hij ontkent iets af te weten van de drugs. Dino werd door de sterke arm aangehouden en overgebracht naar de afdeling Narcotica Brigade. Op hem werd ook een digitale fijnweger aangetroffen. Daarnaast werden ook een aantal kleine coupures in de vorm van munten aangetroffen.

De tweede verdachte Joël verkocht drugs vanuit zijn auto. Hij had het verboden spul onder een tafel bewaard, die voorzien is van een dubbele bodem. Onder die tafel troffen de wetsdienaren 32 gram marihuana en 5 gram hasj. Daarnaast werden ook geld en een fijnweger op hem aangetroffen.

Ook Joel werd aangehouden en overgebracht naar de afdeling Narcotica Brigade. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn beiden hangende het verder onderzoek in verzekering gesteld. De drugs, digitale fijnwegers en het geld zijn in beslag genomen.

7 REACTIES

 1. Grootste mop vsn ht jaar. Grammetjes??
  En figuren mar $100.000 op zanderij mogen $50.000 witwassen???
  Waar hft die zoveel geld vandaan???
  Weten we het niet??
  gemodereerd

 2. Kruimel.. ga achter de grote jongens aan. En geef deze 2 heren een vergunning om een coffeeshop te beginnen. Dan hoeft deze Handel, niet meer in de illegaliteit te blijven.
  gemodereerd

 3. Weer stoer van het KPS.
  Wat softdrugs, enkele grammen in beslagnemen en dat rondtoeteren.. applaus
  gemodereerd

 4. Nog geen 100 gram natuurlijke en geen chemisch vervaardigd drugs

  Trots kps met kleine letters?
  gemodereerd

 5. dus het zijn oude bekenden van de politie , nou levenslang opsluiten of een pilletje of een spuitje geven, als je deze gasten na een straf vrijlaat , gaan ze gewoon weer door als drugsverkopers , deze criminelen horen niet te leven , zij maken vele levens kapot
  gemodereerd

 6. Waar is mn eerdere post over de nog geen 100 gram gras waar men een artikel aan moet weiden

  Maar de kilo’s aan coke die wekelijks vertrekken, dat kan men nummer vinden
  gemodereerd

 7. Vorige tekst is hartstikke fout.

  Waar is mn eerdere post over de nog geen 100 gram gras waar men een artikel aan moet wijden

  Maar de kilo’s aan coke die wekelijks vertrekken, kan men nimmer vinden
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.